Šta je novo?

Prodaja preko fejsa?

Dinastija

Flash Drive
Učlanjen(a)
14.11.2021
Poruke
31
Poena
8
Šta mislite o onim grupama ili stranicama na fejsu...takozvani sponzorisani oglasi. Meni stalno izlaze neki oglasi i stvari su zaista dosta jeftine. Ima ih milion takvih oglasa, evo sad naiđoh na ovu:

Widget

Ima li tu neki kvalitet ili je to neka kineska škart roba?

Ja lično sam trenutno u potrazi za FM radio aparatom a da ima USB za mp3 pesme. Ništa dvd, cd ... samo običan FM radio sa usb portom ... nebitne snage, sa sobu 4x4.
 

doggmania

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poruke
2,036
Poena
48
Ne znam za doticne ali kolega je kupovao od nekih iz panceva koji su imali preko 50 000 lajkova ili cega vec i nesto je u startu bilo neispravno na bluetooth zvucniku. Zvao ih je rekli mu ispravicemo to i zavlacili ga preko mesec dana i na kraju u fazonu mu rekli nema nista od toga. Drugi lik je porucio busilicu stiglo mu 4 kila brasna :D i posle se ispostavilo da je preko 1000 paketa ta firma poslala u jednom danu (nekoliko kombija) i posle ni u jednim novinama nije izasla vest da su poslali 1000 laznih paketa u jednom danu...
Vidi da li daju fiskalni ako daju fiskalni onda ok.
 

Dinastija

Flash Drive
Učlanjen(a)
14.11.2021
Poruke
31
Poena
8
Ja sam čuo za neki "dogovor potrošača", valjda neke nevgladine organizacije šta su ne znam... da se izbegava kupovina preko fejsa, baš zbog toga što si ti rekao, ne daju fiskalni, sve je to na crno, ne može im se ući u trag... Hteo sam da kupim jedan smart box za tv. Kažu nemamo telefon, mi smo onlajn prodaja. Samo u Inbox je naručivanje. Pravo da ti kažem druže, muka mi je od svih tih prevaranata.

Nego u skladu sa naslovom podforuma, da čujem, gde da kupim solidan radio za male pare?

pozzz
 

Marko94

Flash Drive
Učlanjen(a)
16.10.2012
Poruke
103
Poena
18
Sve što se prodaje preko FBa može se naći i na sajtu KupujemProdajem, s tim da je kupovina na KP mnogo sigurnija nego kupovina na FBu, i mogu se uporediti cene. :)
 

CoR

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
01.07.2003
Poruke
361
Poena
18
Iskreno, budi JAKO oprezan!
Ja sam kupio salomon patike. Stigao mi je kineski kinez sa mehurom u djonu. Prvo nisu hteli da mi vrate pare, pa sam lepo rekao na prava potrosaca, pozvao se na policiju i inspekciju, pa sam 3x slao paket (nisu ga primili, niko se ne javlja na telefon, otiso direktor na odmor).
Jedva sam dobio pare nazad! Ceo proces je trajao oko 5 nedelja minus 4 postarine koje sam platio. Zaista budi oprezan.
 
Vrh Dno