Šta je novo?

Procesor za KT7 ?

Ovaj XP 2400+ je bio iz serije koja je fabricki otkljucana. Definitivno se ne isplati ako imas zakljucan procesor...

Planiram da kupim nov Athlon XP sa THOROUGHBRED “B” jezgrom i da ga rucno odkljucam. Verovatno cu uzeti 2000+. Mada, mogao bih pre toga da zamolim nekoga od vas, ako ima vremena, da probamo moju plocu sa nekim Athlonom XP T-bred B, pre kupovine.

Ovaj moj je isto iz T-bred B serije, tako da bi trebalo da radi ako uspes da ga otkljucas.

Hoces da kazes da neki primerci procesora ne mogu da se otkljucaju standardnim metodama (tecno srebro, grafit od mobilnih telefona i sl)?

Malo sam zardjao sa tom tematikom, ali znam da sam prilikom nabavke procesora posebno obratio paznju da bude otkljucan primerak jer su tada poceli da se pojavljuju oni sa 'rupama' izmedju vodova, koje je bilo tesko premostiti.

Uzeh otkljucan XP 2000+, za sad ga vozim na 1400MHz (12,5 x 112), mada predpostavljam da moze za izgura i vise. Bios ga (ne)prepoznaje kao Unknown procesor type. E sad, tek sinoc sam saznao da odkljucani modeli od 2100+ imaju mnozilac od 13x pa na vise, tako da.... :(
Zna li neko kako na 2000-darci mogu da dobijem mnozilac > 12,5x jer bi mi to resilo problem. Jel to ima neke veze sa L3 kontaktima (krajnji desni) ili ???

Vrh Dno