Šta je novo?

Procesor oko 100e?

• Začetnik teme Začetnik teme vex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vex

Čuven
Učlanjen(a)
24.04.2003
Poena
601
Pozdrav!

Ima li ko savet koji procesor uzeti za oko 100e. Trenutno mi je u opciji E4300 (ali ne bezim ni od AMD-a)?

Napomena: Nemam nameru da OC procesor, a dnevno ce raditi 12-16h.

Naravno - e4300 .

E4300 2mb definitivno,jer ako ces na fabrickim vrednostima da ga drzish bolje je da ima vishe cache-a,u odnosu na E2160 koji ima 1mb 🙂

Poslednja izmena:
Pozdrav!

Ima li ko savet koji procesor uzeti za oko 100e. Trenutno mi je u opciji E4300 (ali ne bezim ni od AMD-a)?

Napomena: Nemam nameru da OC procesor, a dnevno ce raditi 12-16h.

Pazi procesor ne ide sam, moras u nesto i da ga ubodes, ako imas para i za dobru plocu drzi se intela, ako ne, ja bi razmislio o amdu, u nizem segmentu su jako tu negde

Ok, E4300 definitivno ide.

Ploca u koju ide je Asus P5B i jedno 2Gb. Ako neko ima mozda bolji predlog za plocu u istom cenovnom rangu slobodan sam za sugestije.

Hvala na konsultacijama!

tacnije, mene bi izasao 74-75e a i druge koji bi bili spremni za malo cimanja,... i sada mislim da tu ima prostora za 1GB rama 😀
dakle cini mi se da je solucija sa P e2160 bolja kupovina!

a ja ubedjen nesto bio da je e2160 extra kupovina, jer za razliku mozes kupiti 1Gb ramaa performanse iste/slicne

Pa E2160 koshta ~93 a E4300 ~110 € tako da teshko da cesh za 17 € kupiti 1 GB rama... :d

tacnije, mene bi izasao 74-75e a i druge koji bi bili spremni za malo cimanja,... i sada mislim da tu ima prostora za 1GB rama 😀
dakle cini mi se da je solucija sa P e2160 bolja kupovina!

ma to je vec prezvakana tema, HG Spot iz HR, P e2160 izadje oko 74-75e naravno sa vracenim PDV-om, nekome se isplati a nekome ne....

Stvarno ti dobar savet a pre svega koristan ...

Poslednja izmena:
ma to je vec prezvakana tema, HG Spot iz HR, P e2160 izadje oko 74-75e naravno sa vracenim PDV-om, nekome se isplati a nekome ne....

A mozete li da ponovite to zvakaannje da bi znao kakao i meni da vrate pdv jer bi uzimao sada nove neke komponente????

A mozete li da ponovite to zvakaannje da bi znao kakao i meni da vrate pdv jer bi uzimao sada nove neke komponente????

Nista komplikovano, odes u neku prodavnicu u Hrvatskoj, kupis to sto ti treba (gledas da cena bude veca od nekih 50-ak evra cini mi se ali nisam siguran), u prodavnici kazes da ces to da iznosis van i da ti daju i popune obrazac Zahtev za povrat poreza na dodanu vrijednost, pri izlasku iz zemlje taj papir overis na granici a zatim kada sledeci put budes bio u blizini te prodavnice svratis i na osnovu overenog obrasca dobijes nazad novac. Eto bas jednostavno 😛

i dok platis gorivo doje ti na isto ili Intel Core2 Duo E2160 1.86Ghz s775 BOX 81
Intel Core2 Duo E4300 1.80Ghz s775 BOX 101
plus ptt od subotice

Poslednja izmena:
pa naravno i koje gorivo koristis i koji auto imas i koliko trosi uf sta tu svega ima

kako za koga,... nekome se isplati da ode tamo bez obzira sta vozi. mada samo za jednu stvar se ne isplati odnosno bices na pozitivnoj nuli, ali zavisi i za koju stvar,... meni se isplatilo da odem i po jedan komad necega, a da ne moram pricati da tada toga kod nas nije nigde ni bilo... pa sada budi mudar...

i dok platis gorivo doje ti na isto ili Intel Core2 Duo E2160 1.86Ghz s775 BOX 81
Intel Core2 Duo E4300 1.80Ghz s775 BOX 101
plus ptt od subotice

Ako vec dajete ovakve cene, red bi bio da kazete i gde to moze da se kupi jer inace post nema nikakvog smisla.

JEdino ako zivis negde blizu granice se isplati ici u Hrvatsku. I to ako imas potrebe tamo da ides nevezano za komponente koje zelis da kupis. Inace, potpuni ******izam. Bolje/lakse je ovde naci nekoga ko moze da kupuje po dilerskim cenama od velikih frmi i to ce onda biti tih 70 i nesto €.

sory, da li mozes da me povezes sa nekim pa da dobijem te dilerske cene? ne mozes? o cemu onda mi...

eto, ja kazem iz iskustva da se meni licno sve do sada isplatilo i vise nego sto sam se nadao. cak sam dobio posebne popuste, cak i njihov rabat! eto, ajd' uzdravlje!

Nazad
Vrh Dno