Šta je novo?

procesor do 150€

Najbolji ti je e8500 ili q6600.

nesto od ova posto ako cek 2-3 mesec onda po toj logici nikad nebi ni trebalo da kupis bilo sta ;)

silno gresis... sad u trenutku su cene naduvane do maximuma... Intel ce smanjiti cene procesora uskoro (ako vec i nisu) zahvaljujuci Nehalemu... sad kad izadje i5 sve cene ce da padnu,a ako nije zurba...
ja sam isto tako hteo da uzmem Q8200 ili E8400 i zvao coveka i on mi lepo drugarski kaze.. ako nije frka pricekaj malo :D:wave:

ja sam kupio e8400 u avgustu i kostao je oko 12 000 RSD a sad je 14000 din :D isto tako i rame geil 2500 din a sad su 2900-3000 din.....ne znam u cemu je fora (jeste da je skocio evro) al valjda bi trebale makar da ostanu iste.
Kao sto su kolege rekle ili e8500 ili q6600

Poslednja izmena:
Ne, najbolje da sacekash, jedno godinu-dve pa da da onda uzmes nesto polovno za 50e sa sve plocom. :D
Ja ne znam ko deli te savete da se ne kupuje nego da se saceka, da li su to neki ljudi koji diktiraju cene ili proizvode sami komponente pa im se moze. Meni ako treba sada cpu, znaci treba sada a ne za par meseci. I za tih par meseci mozda ce nesto drugo biti "bestbuy" pa sta onda??? ponovo da se ceka?
Naravno za tek svezi hardware uvek treba da se saceka da se cene stabilizuju, ali ovde je najvise rec o Exxxx i Qxxxx seriji koja je daleko od toga da je sveze izasla.

Nazad
Vrh Dno