Šta je novo?

procenite: ATI8500 AIW DV

smireni

Čuven
Učlanjen(a)
19.08.2002
Poena
630
Dakle, procenite:
u pitanju je Ati 8500 (64MB) AIW verzija DV (firewire), ali bez kablova i daljinskog.

Almost new!

Hvala!

smireni je napisao(la):
Dakle, procenite:
u pitanju je Ati 8500 (64MB) AIW verzija DV (firewire), ali bez kablova i daljinskog.

Almost new!

Hvala!
Mislim da bi ti 70 eur bila solidna cena za pocetak pa ako neko da vise-super a ako ne prodaj slobodno. Ipak, nemas kablove i daljinski - za kablove jos i nekako mada i oni kostaju neke pare ali sa novim tunerima se dobijaju odlicni daljinci (ASUS npr).

Ja imam tu kartu i kablovi su prilicno bitni jer karta ima specijalni konektor na koji se vezuje externa kutija sa video/audio in/out konektorima (kompozitni i svhs), kao i sa jos jednim firewire-om. U principu ovako nemas ni video out, jedino sto imas TV tuner. Kako uopste dovodis audio signal do zvucne karte?

Poslednja izmena:
smireni je napisao(la):
Ima konektor na sebi, pa na plocu. (kao kod cd-a)
Aha... pa da, moze i tako. Ja sam vezao preko line-in-a na zvucnoj, jedan od one lepeze kablova sluzi za to.

Ne znam sta da ti preporucim za cenu...
Ja sam svoju onomad papreno platio (490e), karta je zaista odlicna... ali vreme ju je pregazilo sto se tice 3d-a, a nemas ni kablove :(

Samo sam je jednom bocnuo u masinu, pogledao da li radi i stavio je po strani. Glupo mi je da skuplja prasinu, mozda nekome posluzi. (kao meni €)

Da li je 70 OK?

Vrh Dno