to3a je napisao(la):Vidi ovako ja mogu za njega da ti na dlan spustim 1000 din pa ako nadjesh bolju ponudu ti ga utopi a ako ne onda da se dogovorimo oko promene vlasnika procesora
Stormbringer_bg
Quote:
Originally Posted by to3a
Vidi ovako ja mogu za njega da ti na dlan spustim 1000 din pa ako nadjesh bolju ponudu ti ga utopi a ako ne onda da se dogovorimo oko promene vlasnika procesora
Mislim da Bench nije mesto za ovako nekorektne ponude... Za tih jedva 12 evra ne mozes da kupis ni okrnjen Duron na 700 MHz, a kamoli duplo jaci procesor!
to3a je napisao(la):prijatelju ja nudim onoliko koliko smatram da meni vredi kao kupcu. Prodavac prodaje za cenu koja njemu odgovara. Mozda je njemu to malo shto ja nudim a sa druge strane mozda je njemu malo i 100 eura. Nije na tebi da odredjujesh da li sam ja njemu ponudio malo ili mnogo novca i da me zato kritikujesh.
ps. ako sempron 754 koshta 55 eura nov sa garancijom koliko treba da koshta procesor tri generacije ispod par godina star bez papira i josh na lepe ochi kupljen.
Kostolomac.TK je napisao(la):I ja bi rekao da ima takav oglas ... ali tolika cena nigde nije naznacena bar koliko ja znam ... niti je igde spominjana cena ...
z_m00n je napisao(la):...Jel to clanovi bencha imaju neki specijalan popust :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari