Šta je novo?

Procena konfe i savet za lap - hvala!

• Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 2563

Guest
Dakle imam sledecu konfiguraciju
Abit NF7
AMD Athlon 2000+
2x256 DDR 400 Corsair
PNY 5900XT (mesec dana stara)
DVD-RW Pioneer 111D@L nov
HDD Samsung ATA 200GB (2 meseca star)
TV Karta Pinacle
SB Live!
Chieftec 360W
Kuciste Chembro X Spider II (novo)
Monitor 17" TFT LG L1730B(DVI) 12ms

Koliko ovo vredi, i kakav polovan lap mogu da nadjem za te pare? Za lap mi je vazno da ima DVD-RW, koristio bih ga za internet, office i gledanje filmova(spojio bih ga na TV)

Molim vas za savet, hvala unapred!
Poz

Oko 600-620 eura,za te pare mozes naci solidan laptop,mozda cak i sa odvojenom grafikom,a posto ga zelis za filmove i slicno,trazi neki sa 15.4"TFT-om,a ne moras da juris da bude Centrino,sem ako ne planiras da gledas filmove i slicno na zurkama pa da ti treba ekstra baterijsko vreme!
Pozdrav ,)

pa, da znas tako oko 600 evrica sam i racunao. Sad cu da dam oglas pa da vidimo :) I onda cekam neki fin lapic da naleti.

Aj ako neko jos naleti, sta kupiti od lapova za 600 evra? Polovno naravno.

Zar nisi citao moj post!?Ako ti treba za te stvari onda trazi neki sa 15.4"TFT-om i ne juri neke bespotrebno skupe varijante!Ne bi bio los neki AMD 64,ili Turion powered laptop,mada je i Turion za tebe nepotreban izdatak ali sigurno nije precenjen kao Centrino!Od firmi ne bi bilo lose izabrati neki Asus,HP ili Toshibu za te pare,mozda i IBM ako nisi gadljiv na taj dizajn!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
Zar nisi citao moj post!?Ako ti treba za te stvari onda trazi neki sa 15.4"TFT-om i ne juri neke bespotrebno skupe varijante!Ne bi bio los neki AMD 64,ili Turion powered laptop,mada je i Turion za tebe nepotreban izdatak ali sigurno nije precenjen kao Centrino!Od firmi ne bi bilo lose izabrati neki Asus,HP ili Toshibu za te pare,mozda i IBM ako nisi gadljiv na taj dizajn!
Pozdrav ,)

Citao sam, nego razdradjujem sve moguce varijante i "glasno" razmisljam. Cenim tvoje misljenje, ne shvati me pogresno. :wave:

OK,pomislio sam da te mrzi i onaj jedan post da procitas kad opet ponavljas ista dva pitanja! ;) Moj licni favoriti su Asus i HP uz pokoju Toshibu,ostali mi nisu bas nesto za te pare,mada sam zaboravio da pomenem jos jednu odlicnu firmu a to je Acer!!
Naravno,za te pare neces moci da uzmes nikakav nov kompjuter ali zato mozes uzeti do godinu dana star polovan i gledaj da ne bude nesto tipa:"6 meseci star,donet iz inostranstva..."jer to obicno znaci da je odande donet bez icega sem punjaca (a mozda i bez njega) i garancija je misaona imenica a,gle cuda,prodaju se po istim cenama kao sto kostaju ovde kupljeni laptopvi slicnih karakteristika ali sa svom opremom i garancijom uvoznika!
Pozdrav ,)

Vrh Dno