Šta je novo?

Procena - GF 4,MX 400

C-H-O-T-Y

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
319
Drug mi nudi njegovu GF 4,MX 400...E sad koliko ta graficka vredi,da znam kako da se nagodim sa njim. :-devil-:

...

Da to je GF2, E sad ima i onaj malo jaci model sa 64mb ali svakako ako nema TV-out nemoj dati vise od 5-10e

on ima GF4 MX440,bez TV izlaza...

15e, vishe se ne isplati dati za nju. vec za 20e imash mx460 sa tv-outom a za po 25e i fx5200 sa tv-outom.

Nov GF4 MX400 64MB sa TV izlazom (i garancijom) je 30 evra, tako da je 15 evra zaista maksimum za polovnu bez TV izlaza.

@tesa
Predpostavljam da si mislio na MX440 :trust:

Ne sirurno je mislio na MX4000 ;)
Jer teoretske sanse nema da nadje nigde mx400 ili mx440!

mhz je napisao(la):
Ne sirurno je mislio na MX4000 ;)
Jer teoretske sanse nema da nadje nigde mx400 ili mx440!
Ne budi tako siguran, na nekim cenovnicima u Nisu su se do skoro vrtela ova imena, to su uglavnom firme koje ne prodaju ni 2 kompjutera dnevno, a imaju zalihe. Ili cenovnici po principu C/P iz prethodnog meseca.

dacu mu 800 dinara,i ajd' zdravo.on se slaze,tako da sam resio problem.

Evo me...danas sam pricao sa njim i dao bi je cak i za 500 dinara,samo da nesto dobije za nju.Bolje mu je i to nego da je da u komisionu prodaju,pa ko zna kad bi dobio i toliko.Bio sam kog njega i proverio graficku,da budem siguran,ona je: Ge Force 4,MX 440 sa TV out-om.Posto mi je masina zaista slaba (procesor-Pentium II,266mhz;graficka GF2 MX 400 sa 32mb i 256mb rama...) da li bi nesto puno uradio ako bi ubacio ovi njegovu graficku? Ja bi hteo samo malo da ubrzam komp da mogu makar da igram najobicnije strategije (kao Blitzkrieg) a da mi ne seckaju.Prijatelji mi kazu da bi time ublazio tromost mog procesora... I taj TV out:sta mogu sa njim da radim? (pojasnite mi malo to...da li to znaci da komp mogu da povezem sa kompom ili da gledam TV na racunaru?) I samo ovo:nikada pre nisam menjao graficku (samo jedanput kada mi je ispala iz slota pa sam je vratio...) pa mi malo pojasnite postupak.Da li mogu samo da izvadim staru graficku i ubacim novu,ili to ide malo drugacije? Da li bi bilo problema sa driverima? U svakom slucaju hvala!

ispravka:procesor je pravi Pentium II,300mhz MMX,ako to nesto znaci...

Poslednja izmena:
Pa, prvo deinstaliras stare drajvere, ocistis ono sto je ostalo sa Driver Cleaner-om, promenis graficku, jednu iscupas drugu ubodes, instaliras drajvere i to je otprilike to.

Samo, recimo ja kada sam iscupao 5200 i stavio 440 obe nvidie obe su super legle sa 56.64 drajverima tako da nije bilo potrebe da ih menjam... Ali kada sam ubacio radeta sa omega drajverima preko svega... tu je nastao haos...

dobro,sam znam! citao sam o Drive Cleaneru u SK-u...skinucu ga pa cu iscistiti stare drajvere.

Pa sta se ljutis, pitao si, odgovorio sam ti, u cemu je problem?

eeeeee,ja skroz zaboravio da vam javim... sve lepo uradim,izbacim staru i ubacim novu graficku ali kada ukljucim komp-samo pisti,a monitor se ne pali i vent na grafickoj se ne vrti... ajd poz!

Mozda graficka vuce mnogo struje pa napajanje ne startuje komp?
Koje ti je marke napajanje i koje snage?
Pozdrav

Koja je verzija AGP-a? Novije 3.x traze manji napon... ako se ventilator ne vrti to bi moglo da bude ozbiljno:)...

u svakom slucaju napajanje je 230W,tako da nemam sta da trazim sa grafom koja ima pored sebe i VENT...

ja bih rekao da je skoro sigurno graficka agp 4x, a da je ploca agp 1/2x, tako d a je sreca sto nije bilo pfff
inace bi dobici bili zanemarljivi...

Xe, xe ne mora da znaci ako graficka ima ventilator da ne moze da radi na 230w...Ja sam na 150w napajanju imao Ti4200:)

ne,nisam to hteo da kazem... vidjao sam komp sa 220W pa je terao i jace grafe... ali meni se vent ni ne okrece.

C-H-O-T-Y je napisao(la):
eeeeee,ja skroz zaboravio da vam javim... sve lepo uradim,izbacim staru i ubacim novu graficku ali kada ukljucim komp-samo pisti,a monitor se ne pali i vent na grafickoj se ne vrti... ajd poz!
da li ti je graficka uopste lepo legla u slot ?;)

daaaa,jeste... sigurno!

E pa onda je proveri kod nekog drugog, moguce da je progorela ili je crko ventilator pa sa ploca buni...

graficka je sigurno-provereno ispravna...

Nazad
Vrh Dno