Šta je novo?

problemi

saledado

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
609
gde mogu da nadjem neku kvalitetnu(overklokersku) memoriju???nisam iz bg-a pa mi je malo nezgodno,a verujem da je ona razlog sto fsb ne mogu da nateram preko 145mhz
koju je bolje da uzmem 2100 ili 2700?
imam xp 1600+,GA 7VRX;256mb NCP;TT volcano 6cu;MSI GF4TI4200 64mb....
pomagajte:(

ako mislite da nije do memorije,cuo bih vase misljenje

pa moguce je da je i zbog memorije i zbog ploce.

1. jesi li dizao napon na procesoru?

2. olabavi sva setovanja na memorji pa vidi moze li vise

3. ncp se generalno slabo klokuje, ja sam imao jednog koji je isao na "samo" 162... i to normal setovanja koja mogu na toj ploci.

na abit at7max ta memorija je isla do 168

ga7vrx mi je znaci radio na 162, vise od toga nije hteo jer mi je disk uvek pobrljavio.

na procesoru jesam,ali za memoriju ne znam na koliko da ga stavim?

saledado je napisao(la):
Imam i ja NPC 2100 ali meni je radila na MSI kt3 do 155.Sada nesto nije uredu nece ni na 150 da radi normalno.Radi 10 minuta pa se resetuje racunar ili zaglavi.Posle resetovanja moze da radi 5 dana ako se ne gasi.Cudo jedno npc zaobilazi u sirokom luku ako hoces da oc.Samo da skupim para i ja menjam npc za samsunga 2700.

saledado je napisao(la):

Pa ako hoces da everklokujes ti uzmi lepo Samsunga 333 i kod mene radi na 412 MHz. A kod nekih ljudi ide i do 440 Mhz.

i meni se isto to desava;maximalno sam je doterao do 164,i radi stabilno sve dok se ne ugasi,a kad se ugasi krece sa standardnim vrednostima

a gde ja da nadjem samsunga????trazio sam,ali je nema nigde

Ja imam MT memoriju (shatro Micron Teh., valjda :) ). Radi na 166FSB bez problema, a terao sam je cak i na 200FSB. Ne znam da li je u pitanju samo dobar primerak ili serija, ali s'obzirom na cenu, treba se raspitati. Mislim da je ima Gedza...

Pozdrav :)

saledado je napisao(la):
i meni se isto to desava;maximalno sam je doterao do 164,i radi stabilno sve dok se ne ugasi,a kad se ugasi krece sa standardnim vrednostima

a gde ja da nadjem samsunga????trazio sam,ali je nema nigde

Ima, ima, nisi trazio na pravom mestu. :)

Kada bi ti rekli oteli bi Simpsonu "hleb nasusni" tako da ces morati njemu direktno da postavis pitanje:beat:

Nazad
Vrh Dno