Šta je novo?

problemi u visti

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
koristim vistu zadnjih mesec dana i moram da kazem da sam zadovoljan...
molio bih da mi mi pomognete oko nekih stvari...

1.task menager ne mogu da ukljucim, uvek je zatamljen nece ni na alt ctrl del ni preko task bara

2.nemam opciju na startu za shut down nego moram na lock computer pa switch user pa onda shut down

3.nervira me kad ubacim disk u cd rom i preko winexplorerea hocu da pristupim sadrzaju, treba mu dosta vremena da pristupi podacima, dok napuni onaj proces ,da li postoji neko resenje da se iskljuci taj progres ili neka verifikacija sta li je vec...preko total commander-a otvara odmah ali zelim da koristim winexplorer

2 ) Imas strelicu ka desno > kliknu na nju pa onda shutdown restart ili sta vec

3) koristi total comander- nema drugog resenja

Poslednja izmena:
ima shutdown

Prilozi

• sd.webp
    sd.webp
    14.4 KB · Pregleda: 83
Ljudi, da ne otvaram novu temu.Imam problem sa control panelom u visti.Ne mogu uopste da mu pristupim.Krene da ga pali, vrti se onaj kruzic misa i nista,ne moze! Jedino mogu preko network-a da udjem u Control Panel.Zna li nego u cemu je problem?

prihvatam sugestije za total commander!naravno da sam probao da stanem na strelicu ali nemam opciju shut down vec samo switch user,lock i log off..

ni task jos nisam resio...

nesto ne valja

prihvatam sugestije za total commander!naravno da sam probao da stanem na strelicu ali nemam opciju shut down vec samo switch user,lock i log off..

ni task jos nisam resio...

nesto ne valja

Onda ti neki drajver ne valja ili je lose instaliran...
Pogledaj u Device manager-u da li ti je nesto zuto i pod znakom uzvika..

provereno device menageru je sve ok...mogu se zakleti i da je shut down postojao kad sam dobio racunar i da se vremenom izgubio...

Isto i meni sa control panelom. Vista je stara svega 2 dana i normalno sam mogao da udjem u control panel,ali vise iz nekog razloga ne mogu preko njegove ikone da pristupim.

I ja sam generalno zadovoljan Vistom x64 i jedina zamerka mi je spor prenos fajlova.... Mnogo mu treba da prebaci fajlove sa jednog na drugi HDD (u odnosu na XP). Sa drajverima nisam imao nikakvih problema. Sve sam nasao i sve radi savrseno. Za sada.

Evo i ja od danas ne mogu da pristupim control panel-u i izbacuje mi neki error i ispod ima link koji vodi na "microsoft genuine verification" tako nesto... wtf..

To ti je zbog "narodne" verzije, verovatno je lose crackovana. Ja furam original od februara bez ikakvih problema i bagova.. Ako cete vec narodu da stavjate potrazite OEM DELL rip ona bi trebala lepo da radi..
pozz

Isto i meni sa control panelom. Vista je stara svega 2 dana i normalno sam mogao da udjem u control panel,ali vise iz nekog razloga ne mogu preko njegove ikone da pristupim.
Ja sam, svojevremeno, čačkao po servisima i kada sam uradio disable ReadyBoost servisa nisam više mogao da uđem u Control Panel.

Probaj da nije ista stvar i kod tebe.

Probao sam tako sto sam uradio jedan lep format te particije.Inace nisam nista slicno cackao.

Poslednja izmena:
Preporuka za OEM DELL rip Vistu x64. Radi odlicno i za sada nema nikakvih bagova.

Nazad
Vrh Dno