Šta je novo?

Problemi sa zvukom u Windowsu

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pri startovanju Windowsa često mi se dešava da se uvodni zvučni sempl jednostavno prekine, nakon čega ne mogu da koristim Winamp za slušanje muzike (dok recimo preko WMP sve radi normalno), a u nekim igrama, npr. Pro Evolution Soccer 4 više nema muzike u menijima, niti komentara na utakmicama. Zvučna je Sound Blaster Audigy 2 ZS. To se ne dešava svaki put, ali je ponekada potrebno da resetujem sistem i po 5 puta da bi sve bilo u redu.

Neka ideja šta se možda dešava?

meni se desilo da nijedan win sounds nece da radi i to odjednom. U igrama, mp3 wma, filmovima ima zvuk, sve je ok, samo nema onog chuvenog beep i ostalih win sounds. u opcijama javlja neku greshku "windows cannot play the sounds..." Zna li neko leka?

ja jesam, i nije pomoglo! Imam C-Media zvuchnu karticu. Nadam se da je problem softverske prirode :)

Problem mi se javlja isključivo u Windowsu 98, u XP-u sve normalno radi. Imam najnovije drajvere. Probaću reinstalaciju, ali čisto sumnjam da će mi pomoći.

Pa ti ubaci Windows XP, najvise mrzim kada neko isprica problem, pa onda kaze kako koristi Win 98 koji je sve nekompatibilniji sa danjasjnim hardverom.Ajde nabacite na Win 98 na neku A64 SLI PCI-E masinu, da vidimo kako ce da radi.Grrrr.

Pretpostavljam da si mogao da shvatiš da već imam XP, ali i da mi Windows 98SE treba. Isti problem sam imao i sa starom Creative Live! 5.1 karticom, pa sam kapirao da je neko možda imao sličan problem.

Nazad
Vrh Dno