Šta je novo?

Problemi sa XP + SP1

• Začetnik teme Začetnik teme radar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Vozio sam dosta dugo Win XP bez ikakvih problema. Pre nekih mesec dana rešim da ga apgrejdujem sa SP1. Nabavim instalacioni disk XP-a koji ima u sebi već ugrađen SP1 i od kada sam instalirao to čudo, Windows brljavi kao lud na sve moguće načine. Trenutna situacija je da kada radim, sve je OK, ali ako ostavim računar 15 min bez rada, on se u 99% slučajeva restartuje, a u 1% slučajeva se samo blokira. To se uvek dešava tačno posle 15 minuta (merio sam). Isključene su sve opcije za Screen Saver, isključivanje harda, monitora, Hibernaciju i sve u Power Managementu, tako da nemam pojma šta se to tačno aktivira posle 15 minuta što mi obara sistem.
Zna li neko kako da rešim problem?

E da, dešava se i da se komp restartuje kada pristupam nekim Web stranama i to uvek istim.

Verovatno je lose odradjen slipstream SP1 u XP na tom CD-u, zasto ne bi probao da reinstaliras sve ponovo sa tvog starog CD-a sa kojim ti je radilo OK i instaliras SP1 "normalno" kako je i predvidjeno...(pri instalaciji naravno koristi drugi kljuc umesto ong starog FCKGW, nadji mnoge threadove na tu temu...)

Ovo je jednostavnije nego da sad lovis bubice po toj instalaciji koju sada imas...

Nazad
Vrh Dno