Šta je novo?

Problemi sa updateom drivera na A9600se 128 mb

KGB

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
301
Kao sto naslov kaze imam problem sa updateom drivera na ASUS A 9600 se 128 mb? Poslije instalacije drivera (osim onih sa orginalnog cd-a) sistem se ne moze podici tj. restartuje se na startupu

asus a7v133-m
amd athlon 1300
2x256 infineon @133 cl 2.0
asus ati radeon 9600
maxtor diamond max 9+ 120gb
maxtor diamond max 9+ 80gb
teac 552e
Creative Sb live 10k1
Sky star 2

Driveri
via hiperion 5.51
dx 9.0c
kx for live

Operativni sistemi
2k prof. sp4
xp sp2 prof
xp mce 2005
2k3 enterprise edition
98 i 98 se
nt 4.0 sp5

Poslednja izmena:
a sta ti znaci sto si naveo ove sve OS-ove? jesi na njima probao ili zelis da ti neko kaze koji je najbolji ?
hmmmm.... ploca ti nije agp 8x!!! tj. sa starim AGP socketom je koji pusta, cini mi se, 3.3v struje sto je malo previse jer tvojoj karti treba 0.8v (novi agp socket)!

Jasno mi je da ploca nije agp 8x, Sve ove os-ove koristim (bavim se web-designom, pa mi je potrebno zbog testiranja) mada mi je 2k "omiljeni". driveri ne rade ni na jednom od navedenih. Da li je moguce da ne sljakaju zato sto nisan install .net platformu???

Problem ti je hardverske prirode. Probaj za pocetak da ubacis neku drugu AGP8X karticu (moze i GF4 MX440 8X)...

Ljudi ja bi rado kupio drugu plocu, proc, memoriju (i jos mnogo toga) medjutim nisam u mogucnosti da mijenjam nista od hardvera. Dakle pitanje stoji: zasto ne sljaka update drivera????

pa dobro ali kao sto rece uNesc0, probaj da uzmes od nekog drugu graficku, jos bolje nadji nekog ATi-ja i probaj sa njim da update-ujes driver-e, cisto da malo suzis problematiku :)

Vrh Dno