Šta je novo?

Problemi sa Telekomom

D-KEE je napisao(la):
uveo on novu (direktnu) liniju ili uveo novu liniju (dvojnicku) apsolutno je isto - to je nova linija!!! i on ce platiti isto

mozda se tu krije neki drugi razlog (mozda on vec ima jedan broj kod kuce pa hoce jos jedan???)

mogu da ti uvedu dvojnika i bez tvoje saglasnosti
Ne razumem onda, ako je apsolutno isto zbog čega uopšte uvode dvojnike? Zašto ne uvede svako novu liniju. Komšija o kome sam pričao definitivno nema ni jedan broj u stanu, a informacije koje sam napisao je dobio u pošti. Možda me je i lagao, ali ne vidim razlog.

Geek_master je napisao(la):
Nisam siguran da li ovo sme po zakonu, ipak je to teska prevara. Mada, od telekoma se nista drugo ni ne ocekuje.

a sto je prevara ako tako stoji u ugovoru???
to se zakljucuje izmedju zakupca i telekoma i oni se dogovaraju o promeni intervala

radar je napisao(la):
Ne razumem onda, ako je apsolutno isto zbog čega uopšte uvode dvojnike? Zašto ne uvede svako novu liniju. Komšija o kome sam pričao definitivno nema ni jedan broj u stanu, a informacije koje sam napisao je dobio u pošti. Možda me je i lagao, ali ne vidim razlog.

dvojnici se uvode zato sto nema dovoljno spojnih kablova od centrale do tebe - na izvodu se postavi dvojnicka kutija sto znaci da jedna parica (dve zice) idu od centrale do izvoda (dvojnicke kutije) i onda se to deli na 2 korisnika (dvojnika). kada jedan podigne slusalicu dvojnicka kutija iskljuci drugog korisnika.

znaci usteda u kablovima

Nazad
Vrh Dno