Posedujem samsung ps42b450 vec 4 meseca i zadovoljan sam tv-om. Osim ... da li je normalno ( i kod LCD-a i kod plasme ) da slika drhti (manje ili vise ) kada se kamera pomera horizontalno, ili prati neki objekat koji se krece horizontalno ? Npr. kada gledam fudbal, sve je OK ako gledam "s tribina ", ali kada prikaze akciju kamere pored aut linije, kada je dribling ili faul izbliza ( veoma brze scene ), tada se slika malo zamuti - barem se meni tako čini. Ili kada prenose tenis, pa kada zumiraju tenisere koji čekaju servis, pa se njišu levo - desno, onda slika baš drhti. I da, primetio sam da nije na svakom kanalu ista situacija ( negde manje, negde više ). Kada pustim DVD ( samsung dvp 1080p9 sa Fullhd upscalerom - preko HDMI izlaza), isto je situacija različita - ako je na 50 HZ, više se "trese", ako je na 60 Hz, manje se trese ( ili vrlo, vrlo slabo ). HD zapis od 720p ili 1080p još nisam isprobao, jer nemam kompjuter sa HDMI izlazom. Da li je to do snimka ili televizora ???
U početku to nisam primećivao, ali sada sve više primećujem i sve mi više smeta ...
U početku to nisam primećivao, ali sada sve više primećujem i sve mi više smeta ...
Poslednja izmena od urednika: