Šta je novo?

Problemi sa programima

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
U zadnja 2 dana prilkom radu u pojedinim programima (npr. Internet Explorer, Subtitle Workshop,Opera - slika u prilogu) mi se pojavljuje poruka slicne sadrzine i tada mi se aplikacija ugasi.Tu se spominje na kraju poruke nesto kao "memory could be not read" .Masina u sustini radi bez problema posto sin igra igrice na PC-ju (Tom Clancy's H.A.W.X).Zna li neko bezbolnije resenje osim formata particije.Nije bas da mi smeta,ali to mora da radi besprekorno kao sto je i radilo do sada.Najveci problem je bio juce dok sam radio neki prevod u Subtitle Workshopu smorio sam se ziv,a o zivcima da i ne pricam.

Prilozi

• Problem.webp
    Problem.webp
    89.7 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
http://lmgtfy.com/?q=DUMMYWINDOWLESS
Nesto u vezi Chroma, deinstaliraj to njesra.

Hvala ti na pomoci,ali nisam bas nacisto sa tim Chroma i kako da ga deinstaliram.Ne vidim ga u Add/Remove panelu,pa ne znam da li je on sastavni deo nekog programa.Posto sam uglavnom imao sve programe kao i pre osim MP3 Rocket-a i tu mi se instalirao neki plugins i DivX Web Player pa da nema to neke veze

Poslednja izmena:
Mislio sam na Google-ov Chrome browser, ali očito da ga nisi ni instalirao. Vidiš da i google malo zna o toj pošasti, možda je nešto novo, predlažem ti da sačekaš koji dan dok se ostali ne pojave sa istim problemom, ako ne bude ništa, ne gine ti format c:

Nije samo problem sa Chrome-om,mislim da sam negde video da su ljudi imali isti problem i sa Operom i sa Firefox-om.

Nazad
Vrh Dno