Šta je novo?

Problemi sa Office 2007

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Komšinica ima problem sa Office-om 2007. Pokušaću da objasnim problem? Kad otkuca dokument u Wordu i sačuva, pa ga posle pokuša otvoriti, dočeka je prazan dokument i komande koje su kao u prilogu "Office 2", znači nisu upotrebljive jer su "blede" da se tako izrazim.

Posle silnog "čačkanja" po raznim opcijama u Wordu, izgleda (nisam 100% siguran) da sam pronašao izvor problema. Naime, kad se uđe u Word Options, treba da budu čekirane sledeće tri opcije kao u prilogu Office 1, a kod nje su kao u prilogu Office, odnosno nisu čekirane.

Da li neko zna kao da ih čekiram i sačuvam da stalno budu čekirane, a ne čas jesu čas nisu?

Uvek kad otvori Word (novi dokument), te tri opcije su čekirane. ali kad sačuva i ponovo otvori taj sačuvani dokument, te tri opcije su odčekirane kao što sam već napisao nema sačuvanog teksta?

Nadam se da sam dobro objanio problem? :trust:

Napomena: Exell nema tih problema

Prilozi

• Office 2.PNG
    Office 2.PNG
    63.1 KB · Pregleda: 41
  • Office.PNG
    Office.PNG
    98.4 KB · Pregleda: 40
  • Office 1.PNG
    Office 1.PNG
    105.3 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Ono što ti navodiš nema apsolutno nikakve veze sa postojećim problemom

Sad samo napiši kako u slučaju da se još nekome desi da ima isti problem.

Sad samo napiši kako u slučaju da se još nekome desi da ima isti problem.

Zar misliš da ne bih već napisao da znam kako sam ga rešio? :) Mislim da moje pisanije neće nikom pomoći, al ajd pokušaću...

Moja komšinica Tamara i njena sestra Maja imaju na tom netbuku dva korisnička naloga sa folderima "tamarina dokumenta" i "majina dokumenta" i oba foldera su vidljiva iz oba naloga.

Verovatno je Tamara u jednom trenutku počela-probala da čuva dokumenta u "majinim dokumentima", pa ih nije više mogla sačuvati (u stvari mogla je , ali prazne), znači kad ih otvori dobija se prazan dokument kao u atačmentu iz prvog posta. To je važilo za oba foldera sa Tamarinog naloga.

Kada sam ušao u Majin nalog, kod nje se normalno mogao sačuvati dokument u "majinim dokumentima", a u "tamarinim dokumentima" naravno nije.

Ne znam šta sve nisam probao? Čak sam i reinstalirao Office, ali problem je ostao. Dok uveče nisam odložio netbuk zbog utakmice i reko da problem odleži preko noći (možda se setim još nečega)?

Međutim i sutra dan isto, opet čačni ovde, čačni onde..., dok nije došao ručak i kad sam se vratio problem nestao (nisam siguran ni da ga je uopšte i bilo)? Meni sine da je problem verovatno zbog ta dva naloga i rekoh im da od sada svaka svoja dokumenta čuvaju u svojim folderima na svom korisničkom nalogu.

I to je to, ne znam da li me je iko razumeo šta sam sve napisao, jer ni meni nije baš najjasnije, ali bitno je da "problema" više nema. ;)

Ono što ti navodiš nema apsolutno nikakve veze sa postojećim problemom

Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Pojasni malo...

nisam siguran ni da ga je uopšte i bil

Sam sebi si odgovorio, opcije koje si ti navodio tj štiklirao ili deštiklirao odnosno mogao ili ne to da uradiš nemaju nikakve veze sa snimanjem dokumenata i kasnijom vidljivošću istih

Vrh Dno