Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Kupio sam ovaj 2TB hard pre nekh 5 meseci. Zadnjih mesec dana me zeza konstantno. Cujem lepo da se ugasi. A uTorrent mi stalno izbacuje error WriteToDisk. Ali fora je u tome da mi se gasio i ovaj drugi hard od 250GB, na isti nacin. Imam neko ocajno kinesko Frontier napajanje od 400W jer mi je ovo na sekundarnom racunaru, pa sve nesto mislim da je do napajanja, da nema snage. Jer prikacim na njega eksterni hard Apacer 2.5" od 640GB na USB, direktno na plocu ne na one ulaze na kucistu i nece da ga pokrene, samo krca unutra, iako ubacim oba ona kabla u dva USB-a, opet nece. Na mom racunaru radi odlicno jer imam dobro napajanje, ali na ovom ni da cuje. Hard od 2TB sluzi iskljucivo kao storage za filmove i serije.
Medjutim startujem sad HD Sentinel i kao sto se vidi na slici dole, pokazuje nekih 9 bad sektora i 86% health. :wall: Jel moguce da su ta losa ocitavanja zbog ovog napajanja? Ili je hard vec crko posle par meseci koriscenja????
Medjutim startujem sad HD Sentinel i kao sto se vidi na slici dole, pokazuje nekih 9 bad sektora i 86% health. :wall: Jel moguce da su ta losa ocitavanja zbog ovog napajanja? Ili je hard vec crko posle par meseci koriscenja????