Šta je novo?

Problemi sa MSI 6337 LITE Plocom!!!!

pc-shop

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
601
Pozdrav svima!!!
Posedujem Doticnu plocu i na njoj kada god o/c Celerona preko 100 Mhz Integrisan zvuk jednostavno otkaze!
Celeron je 1.1 i veci ne mogu da stavim u njega.
za sada ga drzim na 110 Mhz sa 2.0 V i 3.6V za Chipset, interesuje me sta bi trebao da predstavlja onaj Spread Spectrum opcija u Soft Menu III?!
Ako neko ima nesto za mene neka javi!!
Hvala svima!
Sale
[email protected]

Kod prijatelja isti problem, moraces se pomiriti stime sto je integrisana ! Verovatno nece da radi ako je PCI veci od 33 mhz. sto je u slucaju kada dizes magistralu.
Ono drugo ti je recimo ako hoces da slusar `radio 100-tku` 🙂 a komp. ti ometa bas tu frekfenciju e onda ukljucis spread... 🙂

Ta integrisana zvucna radi kako treba samo kada je brzina PCI magistrale 32-35MHz(makar je tako radila kod mene dok mi je ta ploca bila tu). Taj cely bi trebao bez problema da radi na 133mhz FSB-u, a tu bi i zvucna trebala da ti radi. Probaj, pa javi sta si uradio.

pc-shop je napisao(la):
Pozdrav svima!!!
Posedujem Doticnu plocu i na njoj kada god o/c Celerona preko 100 Mhz Integrisan zvuk jednostavno otkaze!
Celeron je 1.1 i veci ne mogu da stavim u njega.
za sada ga drzim na 110 Mhz sa 2.0 V i 3.6V za Chipset, interesuje me sta bi trebao da predstavlja onaj Spread Spectrum opcija u Soft Menu III?!
Ako neko ima nesto za mene neka javi!!
Hvala svima!
Sale
[email protected]
Nije to problem samo kod MSI-ja. Isti problem se javlja i na Abit ST6 , kao i na svim ostalim i815 plochama. Kao sto ti je Vocko rekao , zvuk se iskljucuje kada je PCI magistrala veca od nekih 35 Mhz , a isto tako se iskljuchuje i AGP 4X .

Nazad
Vrh Dno