Šta je novo?

Problemi sa Mozilla-om Firefox

Skyw@lker

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550M-Plus
RAM
DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
GPU
ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
Zvuk
AV Yamaha RX-A2A
PSU
BE QUIET! Pure Power 12M 850W
Kućište
Fractal Define R4 Black Pearl
Monitor
Gigabyte M27F
Miš & tastatura
Logitech K350 + Logitech M705
Ostale periferije
PS5 , Xbox Series S
Laptop
Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Xiaomi Redmi Pad 2 Pro, Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
Steam
markov211
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam verziju 1.0.1 (znam "malo" je starija) i instalirana mi je vec neko vreme na kompu - sve pohvale programu! Medjutim - svremena na vreme mi stranica u njemu podrhtava. Nekad se to desi kada se diskonektujem, nekada kada predjem na sledecu itd. Mislim da nema pravila! Da li postoji neki patch, ili jednostavno da stavim noviju verziju?

izašlo je još 5 verzija u međuvremenu, instaliraj 1.0.6. Mozillu Firefox koristim još od 0.9x verzija, i nijednom se nisam susreo sa tvojim problemom.

Ok, hvala!

poz.

Jel se i vama zaglupljuje 1.0.6 kod instaliranja ekstenzija i tema?

Air Jordan je napisao(la):

Za sada sve ok!

meni npr. ne, ali kod drugarice nece da se instalira nijedna ekstenzija. Jel ima neko resenje???

skoro sam instalirao 1.0.6,pre toga 1.0.4 i sve ekstenzije rade bez problema.probaj da ponovo instaliras fox.

@Skyw@lker
Postoje java skriptovi koji pomeraju, tresu, vrte u krug prozor browser-a.
Obično kada stranica nije u fokusu.

Ја се још увек држим верзије 1.04. Из разноразних извора ( са форума наравно ) стижу поруке да наредне две верзије нису баш ''испеглане до краја''.

Poslednja izmena:
Meni šljaka odlično 1.06. Doduše, nedavno sam dobio neki link gde ima neki blesav wmv fajl i kad god otvorim tu stranu - firefox mi se zakuca. Srećom, pa mi se to događa samo sa tom stranicom (pokušao par puta) i nigde više, a imam mali milion ekstenzija ubačenih...

U medjuvremenu sam opet naisao na identican problem, mada se sada redje manifestuje (od kada koristim 1.0.6 verziju) Znaci obicno kada kliknem na neki link, kada otvara sliku npr. pocne da podrhtava browser... Zaista vise ne znam sta da radim! :crash:

E pazi kada se desava. Ja mislio da je problem do Mac-a, kada ono i na PC-ju mi se isto desava. Skroz se smrnze mislim i ceo Windows dok se ne instalira extenzija...

Nazad
Vrh Dno