Ja bih, bas naprotiv, otisao pravo u EWE. Ne bih se zamarao sa prodavnicom. Svaki problem je resavan u roku od ODMA'![]()
Pozdrav svima. Po mojoj preporuci sestra je kupila pre jedno 3-4 meseca lap top ASUS K55VJ-SX199 u Bg-u ( ne znam da li smem da kazem koja je firma u pitanju) bez operativnog sistema. Lap top ima odlicne performanse za svakodnevni rad, i3 procesor, 6gb rama, posebna gt635m sa 2gb memorije itd itd. Lap top je dosao bez operativnog sistema. Jos od prvog dana kad sam instalirao sistem lap top radi ali sve je usporeno, jednom recju gnjavi, spor mu je odziv, sporo se pokrecu programi ( instalirao sam 5-6 raznih verzija win 7, nasao drajvere za jedan slican model posto na ovom modelu postoje drajveri samo za win 8 , moja sestra ni da cuje za win 8). Normalno instalacija windowsa traje 20-ak minuta zavisno od hardvera, na ovom je trajala uvek oko 60. Jednostavno lap top tromo reaguje na komande a hardver mu je jak. Nosen je i u servis, ne mogu da uvaze reklamaciju jer on radi. Testirao sam hdd, ram, grafiku, sve je ispravno. Da nije nesto sa naponom, sta bi to moglo biti, nesto ne verujem da je do drajvera? Grize me savest jer je placen 50.000, htela je da uzme nesto malo bolje a on na kraju ispao felerican, a opet "sve ispravno i ne moze da se reklamira"... Malo sam oduzio.
Da nije outlet a da su to sakrili, jer na sajtu u tom trenutku nije bio kao outlet proizvod, a sada posle nekog vremena jeste, kao samo ostecena kutija.
ASUS K55VJ-SX199 ne bi smeo da bude spor ima procesor i3 3120m koji je odlican , slobodno reklamiraj , najverovatnije je problem sa hard diskom ili memorijom! Windows tesko da je , bas naprotiv windows 7 koja god da je verzija bi trebao da leti na tom procesoru!
Ako hoces da ga ubrzas kupi ssd i tjt, jednostavno je hdd spor jer su hardovi kod laptopova sporiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari