Šta je novo?

Problemi sa konekcijom

Budimir

Čuven
Učlanjen(a)
17.12.2001
Poena
609
Od skoro mi se desava da se konektujem preko winME ali da nemam nikakav protok podataka, zapravo sve stoji. Pokazuje mi da mi je brzina od 33-56000kbps ali nista ne mogu da otvorim niti da pokupim postu. Pokusao sam sa reinstaliranjem TCP/IP protokola (to je jedno vreme pomagalo) ali u zadnje vreme kad ga izbrisem ne mogu vise da ga ucitam. Kao ucita se, trazi restart, restartujem com ali kad ponovo pogledam u Network conn. ono prazno. Dva puta sam i reinstalirao Win ali posle par dana se javlja isti problem. Sad tipkam Preko Win XP-a (dual boot) a u njemi ne mogu da pokupim postu a cim pokrenem ICQ istog momenta mi izbaci poruku da proverim svoju konekciju. Modem je Lucent win modem.
Zna li neko sta bi moglo da se desava sa mojim compom ???
Izvinite sto sam bio malo opsirniji i veliki pozdrav svima

formatiraj !
imao sam isti problem sa win98 i nije nista pomoglo do formatiranja.

Formatirao sam dva puta i opet posle 2-3 dana isto... iz cista mira, nikakve programe u medjuvremenu ne instaliram....

Preko kog ISP-a ides na net, na kojoj si centrali , da li si zvao tehnicku podrsku provajdera ?

Idem preko PTT-a, a tehnicku podrsku nisam zvao jer mi sve u pocetku radi kako treba a tek kasnije se zakoci, sto pretpostavljam nije do njih. Proverio sam i setovanja i sve je OK.

Imao sam i ja slicnih problema koje sam resio premestanjem modema u drugi slot.

Probaj da uradis update sa microsoft sajta.
Prepoznace ti Lucent kao Acti... modem i skini drivere za njega.
Vredi pokusati !

Vrh Dno