ShaX_91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 320
Pozdrav svima, imam jedan poprilicno cudan problem sa internet konekcijom. Imam internet 30mb u stanu od oko 50kvm, u na svim uredjajima mi internet skroz normalno funkcionise (laptop, 2 telefona, 2 tableta), jedino na desktopu ne funkcionise kako treba, speedtest pokazuje dl brzine izmedju 1 i 5mb, ping je oko 15. Na isto. Tom mestu u stanu ostali uredjaji imaju punu brzinu interneta.
Na racunaru ima valjda ugradjeni wifi adapter koji se normalno konektuje i pokazuje pun wifi signal ali je brzina ocajna.
A kupio sam i tp link archer t1u v1 nano risiver za internet, on prvo detektuje konekciju, ukucam password, i odbije da se poveze, a kasnije se ta konekcija ni ne pojavljuje na spisku available wireless networks.
Preko kabla kada je sve islo, funkcionisalo je normalno, ali kabl vise nije u opticaju i ne vracam se na to.
Hvala!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na racunaru ima valjda ugradjeni wifi adapter koji se normalno konektuje i pokazuje pun wifi signal ali je brzina ocajna.
A kupio sam i tp link archer t1u v1 nano risiver za internet, on prvo detektuje konekciju, ukucam password, i odbije da se poveze, a kasnije se ta konekcija ni ne pojavljuje na spisku available wireless networks.
Preko kabla kada je sve islo, funkcionisalo je normalno, ali kabl vise nije u opticaju i ne vracam se na to.
Hvala!
Sent from my iPhone using Tapatalk