Šta je novo?

Problemi sa internet konekcijom

PoisonFree

Čuven
Učlanjen(a)
28.07.2004
Poena
619
ovo mi se desava u proteklih par dana, kada upalim komp i povezem se na internet (dilaup) sve radi normalno, veza super... Kada prekinem vezu i sledeci put se povezem nema nikakvog protoka, ne mogu da otvorim ni jedan sajt, mail da proverim, itd. i tako svaki sledeci put. znaci samo prvi put radi. posle toga moram da resetujem komp posle cega opet radi samo kod prvog povezivanja. proveravao sam podesavanja, sva ziva, ali nisam nista nasao. takodje imam instaliran Outpost 2.5 pro, ne znam da li on pravi mozda neki problem...

Ista situacija je i mene drmala par dana, a evo i drugara jedno nedelju dana, resilo se samo od sebe 🙂 a sto se tice Outposta i on i ja ga imamo instaliranog vrlo zanimljivo, da ne lezi u tom grmu zec a?
poz

Meni zavisi kako kad, nekad iz prve dobijem odlican protok nekad moram par puta da se konektujem i diskonektujem da bi imao protok, ima tripova

Ista situacija samnom chak sam formatirao hard ali ista stvar samo shto kod mene sve normalno sljaka osim shto ne mogu da procitam mail preko outlooka,i shto iz cista mira ponekad ne mogu ni da surfujem tj nece da mi otvori nijednu stranu,ovo resava restart compa.Inache koristim ISDN i ZoneAlarm Pro 5

PoisonFree je resio problem tako sto je u KAV personal 5.0.227 iskljucio protection against network attacks. Problem se javlja samo sa verzijom 5.0.227. Ranije verzije rade ok.

gdje se nalazi ta opcija,inache meni je 5.0.124 verzija

ta opcija je uvedena u 5.0.227 tako da je ti nemas 😉

Nazad
Vrh Dno