Šta je novo?

problemi sa instalacijom stampaca hp 1102

cathyy

Cenjen
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poena
154
Pomagajte, pokusavam da instaliram hp laserjet 1102 ali mi stalno javlja printer installation failed. :( Vadila sam kablove sve, ukljucivala, iskljucivala, restartovala, sa cd-om, bez cd-a tj. softver sa neta, i dalje nista. Windows 7 je u pitanju. Sta bi moglo da ga koci?

32 ili 64 bita windows ? Ja sam sa mojim HP 1300 imao iste probleme na 7mici i 8mici 64 bita, na kraju sam pustio da automatski nađe preko interneta i sve radi odlično. Ne rade programi za njega ali dravjer radi.

32 bita. Probala sam i to da automatski nadje, ali nista. Probacu sad jos jednom, pa javim. :)

Tebe nesto Windows zeza ako si sve skinula sa Neta i ako si skinula prave stvari.
Ja imam 1102w i normalno sam svaki put instalirao drajvere u Win 7 x64. Ako ne uspes poslacu ti ove drajvere koje ja instaliram pa probaj sa njima mada su to drajveri sa HP sajta koliko me secanje sluzi.

pozdrav! e ovako ja imam problem sa printanjem. imam windows 7 i instalirala sam potrebne drivere za stampace, a imam hp-ove: deskjet f2420 i 5150. međutim neće nijedan da printa, ovaj f2420 moze da skenira ali ne i da printa. kad stavim dokument na printanje ne pokazuje nikakvu grešku, ali nece printer da se pokrene. nadam se da neko moze da mi pomogne.

Da li se vide u Devices and Printers?

@selena09
Imam i ja taj štampač, koje windows imaš.? Odakle ti drajveri ?

Vrh Dno