Šta je novo?

Problemi sa instalacijom igrica

• Začetnik teme Začetnik teme dAmN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dAmN

Slavan
Učlanjen(a)
24.05.2004
Poena
319
Znači, ovo se samo meni dešava 😀

Kod ortaka npr se sve lepo instalira a kod mene neće... i izađe uglavnom ovaj error... (priložena slika 😀 )
Baš mi ide na živce.... 🙁 :wall:

Prilozi

• error.webp
    error.webp
    62.7 KB · Pregleda: 106
Probaj sa nekim drugim diskovima,jer mi je to rešilo taj problem sa tim.

Heh... nemam pojma... kod ortaka sve lepo radi :wall:

Pa na radi ti bas najbolje taj cd-rom ili dvd-rom, ja imam neki pokvareni dvd-rom koji cita dvd diskove tako do pola ili ih ne cita, stavi njegov rom i instaliraj

To neće na ovom rezaču, mada je dobar, ne vidim razlog što ne radi lepo.

Probaću sada na dvd-romu...

Proveri kako se zove CD koji si ubacio. Obicno kada pravis "beckup" cd-a zaboravis da napises ime CDa, vec slucajno ostavis da bude new, e to moze da prouzrokuje ovo sto se tebi desilo.

kad se na pola instalacije to pojavi mislim da je Bojan N. u pravu....
ako si taj disk rezao sa nekog image-a,verovatno si dao pogresan naziv disku.

Evo preko DVD-ROMa sam instalirao igricu... instalirao mi se i FarCry koji je isto nije hteo da se instalira preko rezača.

Hm, da nije možda to zbog vezivanja pozadi? Master i Slave?

DVD-ROM i HDD su mi trenutno povezani a rezač je zaseban...

Nema to veze gde sa nalazi, ostavi rezac da reze a dvd da cita, rezac ti se najverovatnije zaprljao ili je poceo da otkazuje, kao sto sam napomenuo ja imam Samsung Dvd koji cita samo Verbatim i Tdk diskove a za ostale nece ni da cuje, kad sam hteo da instliram Middle Earth stao je na pola a Matrix nece da procita nekih zadnjih 20min filma, pokusao sam sve zivo i opet ne radi, nadam se da tvoj rezac nije krenuo tim stazam 🙂

Ako je disk rezan iz imidža onda mu i ne moze promeniti ime, te to nije sigurno. Ovo se i meni povremeno desava na nekim masinama, na mojoj Hvala Bogu ne, i uopste mi nije jasno o cemu se radi. Ovo je Win greska, a ne greska diska, jer bi sama instalacija prijavila necitljiv ili ostecen fajl, sto ovde nije slucaj. Na masini koja je na poslu, nisam mogao da instaliram CMR 04 ni pod kakvim uslovima. Probana instalacija sa dva opticka uređaja, iz imidža i nista, na drugom disku oko polovine prijavi isto ovo kao kod dAmN-a, a da napomenem da kod kuce i na 10 drugih prolazi normalno. Cak sam jednu masinu ubio i ponovo preinstalirao zbog ove greske i onda je prosao instal. Znaci nije do hardvera i instalacije, vec do Win provere diska u drajvu, sto i sama poruka kaze. Jedino nisam nasao u registru nijedan kljuc koji bi mi to resio.

... pokusajte i da ukljucite/iskljucite/resetujete removable storage u servisima (admin tools/services) ...desava se da windows iz samo njemu znanih razloga pocne da neke opticke diskove tretira kao removable, te kesira njihov root sadrzaj, ne prepoznaje novi ubaceni CD (izlista sadrzaj prethodnog u exploreru)... ali nekad ni ovo ne pomaze, a resenja drugog nema, osim mozda SP2 (jos nisam primetio ovu boljku), ili nove instalacije 🙁

Ma sad sam našao izgleda rešenje, DVD-ROM, tako da... happy sam 😀 🙂

Nazad
Vrh Dno