Šta je novo?

Problemi sa grafikom

luciferche

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
301
Pozdrav svima,
da li bi iko mogao da mi pomogne,vec par mjeseci imam problema sa grafikom na kompu,cas radi, cas ne radi, gasi se monitor sam od sebe, reinstalirao sam Windows, poslije nekog vremena opet isto, stavljao sam od druga graficku, isto. Na kraju sam odneo celi komp u servis gdje sam ga kupio prije godinu i po, drzali su ga jedno 20 dana. Poslali su maticnu u "ovlasceni servis", kad su mi vratili komp, kao sve extra, ali poslije par dana kada sam pokusao da odigram neku igricu, ma nema sanse. Sjecka, zastajkuje, da to nije normalno. Kad nije htio da pokrene normalno Unreal Tournament od prije par godina. Evo upravo sam reinstalirao Windows(opet) i opet isto. Ako iko ima neki savjet bio bih mu veoma zahvalan, posto me ovo sve sa kompjuterom dovodi do ludila. Hvala unaprijed .

Inace moja konfiguracija je:
MB Asus A8V
AMD Athlon 64 3000+, 1.80 GHz
1 GB Ram
Asus GeForce 6200

Nisi naveo kakvo napajanje imas, obicna "kinez" napajanja mogu da budu problem

Imam Frontier-ovo napajanje od 400 wati
Mislim da to nije problem, jer je meni frontier od 350 W gurao venice 3200, 2 giga rama i 6800gt AGP. Za svaki slucaj proveri unimerom na grani 12V da li ima padova ispod 11.5 V. Moguce je i da se grafika pregreva, proveri pastu i naleganje kulera na GPU.

Instaliraj RivaTuner pa nam reci koje su frekvencije za čip i memoriju na toj kartici.

Nazad
Vrh Dno