Šta je novo?

Problemi sa GPRSom

• Začetnik teme valhalla
  • Datum pokretanja
V

valhalla

Guest
Imam Nokiju 3650 i gigabayte bluetooth dongle. Do skora sam bez problema surfovao sa kompa, medjutim pre par dana sam morao da preformatiram hard i od tada nikako ne mogu da se konektujem. Naime,telefon prikaze malo 'g' (sto znaci da se konektuje na gprs) i to odmah nestane (znaci nije se konektovao) i prijavi gresku 'ppp protocol could not be...' ili nesto slicno, secam se samo onog 'ppp'...Sto je jos vece cudo-cimerov telefon radi bez problema (T610)...
Probao sam jos jednom da preformatiram hard,probao sam pod 98icom i XPom, probao sam da telefon resetujem na fabricka setovanja pa da ponovo podesim gprs (imam mobtelovu poruku sa setovanjima tako da tu nema geske), probao sam i preko IC porta, da podesavam sigurnost(secure connection,blabla...,sa drugom karticom ali ne vredi...
Ima li neko neku ideju?

Meni se isto desilo vec 2 puta (Alcatel 715, 064, IC port) a problem sam resio tako sto sam ponovo napravio konekciju i eto proradilo... e da i u control panelu pod phone & modem options za modem od telefona pod extra settings upisi: +cgdcont=1,"IP","internet" ako si na 063 ili : +cgdcont=1,"IP","mms" ako si na 064
srecno i pozdrav :)

Mora da radi i bez ovih settings-a na cistom sistemu. Mozda, opet fenomenalna Nokija i njena kompatibilnost? :d

P.S. Mislim da ovoj temi nije mesto ovde...

Nazad
Vrh Dno