Šta je novo?

Problemi sa GF7600GT Gainward

longinov

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2005
Poena
301
Desava mi se da prilikom pokretanja benchmarka03 posle izvesnog vremena, (dva - tri minuta), pojavljaju se linije i mrljave texture i na kraju se sva slika zabrlja. Probao sam graficku na drugoj ploci i isto se ponasa. Obe ploce su MSI. Da li mozda postoji konflikt MSI vs Gainward?!?

Desava mi se da prilikom pokretanja benchmarka03 posle izvesnog vremena, (dva - tri minuta), pojavljaju se linije i mrljave texture i na kraju se sva slika zabrlja. Probao sam graficku na drugoj ploci i isto se ponasa. Obe ploce su MSI. Da li mozda postoji konflikt MSI vs Gainward?!?

Ja imam MSI k9n-ultra i 7600gs za sada nema nikakvih konflikta i sve radi kako treba za sada.
Probaj da stavis neke druge drajvere pa izvrti 3dmark. Ako si o/c grafu mozda su veliki taktovi, smanji pa probaj opet 3dm03.Meni se dogadjalo da zaglavi 3dmark zato sto sam previse o/c GPU.
Ako nista od toga ne uspe mozda je graficka nije u redu. Ako imas garanciju nosi je na reklamaciju.

i ja imam msi i grainward 7600gt, sve radi savrseno, ne znam sta da ti kazem, ne bi trebao da postoji ikakav inkopabilitet, a posebno ne da se mrljaju teksture i sta vec, ili radi ili ne, to sto si naveo su simpromi overklokovane grafike ili neispravne, proveri temperaturu kartice ili jednostavno reklamiraj

Da ja bih mogao da tvrdin 95% da je kartica neispravna :(

Ako kartica nije klokovana vec radi na defaultu i tako se ponasa salji je na reklamaciju:S:

A jesi probao neke igre, kako se ponaša u njima?!
Ako isto tako brljavi nosi na reklamaciju odma!!!

OK, kartica ide na reklamaciju. Takodje i u igri pocne da brljavi.

jesi pogledao da li hladnjak dobro naleze, da li ima paste i kakve paste... nekad se to desava od pregrevanja zbog nennaleganja ili lose paste.:smash:

Sa reklamacije su mi vratili karticu uz izjavu da je ispravna i da je prosla 3puta 3D03 i 3puta 3D05. I kada sam je opet testirao opet se isto desilo, i na vise razlicitih sistema i uvek ista stvar, ponovo sam je poslao na reklamaciju i sad su mi zamenuli drugom karticom koja radi ok! :banana:
Hvala svima koji su se potrudili da pomognu.

Ne moguda da verujem, evo i drugaru koji je pre par dana uzeo takvu kartu isto mu se desava!Izgleda da je neka losa serija(mada on je kupio u hr)!Isto mu izbaci linije i strafte iako nije klokovana i to samo kod nekih igara(fear i cudom kada pokrece fraps)!
Probani su i drugi drajveri i nov win ali isto!

Izgleda da ce i ova da ide na reklamaciju!

Sa reklamacije su mi vratili karticu uz izjavu da je ispravna i da je prosla 3puta 3D03 i 3puta 3D05. I kada sam je opet testirao opet se isto desilo, i na vise razlicitih sistema i uvek ista stvar, ponovo sam je poslao na reklamaciju i sad su mi zamenuli drugom karticom koja radi ok! :banana:
Hvala svima koji su se potrudili da pomognu.

Zanimljivo :)

Meni 7600GT Gainwardov Bliss serija radi perfektno par meseci... Prosto sam prezadovoljan, tako da moze da se desi da je naletela neka losija serija na Balkansko poluostrvo u zadnje vreme... Mi smo ionako kanta za smece svega i svacega.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno