Šta je novo?

Problemi sa drajverom!?

Lomnica_city

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
680
Problem je malo glup ali ako hoce neko da mi kaze kako da nateram Windows da mi trazi drajvere na internetu za network controler (jel to neki novi parfem) 😛?
Ubacio sam sve drajvere koje sam imao za laptop ali sad neznam koji jer neznam ni koji je uredjaj ni oznake da trazim sam?Kad ukljucim da sam nadje drajvere na kompu (CD-ove nemam ali imam kopirane valjda sve potrebne drajvere sa neta) on trazi pola sata i ne nalazi nista,samo vrti bateriju a niti mogu da prekinem niti vratim trazenje nazad!?
Ne radi mi mozak da smislim jos nesto jer ako nemoze da ih nadje na kompu (a ja nemam pojma ni koji su pa da ih instaliram sam) kako da ubacim drajver za to cudo zvano network controler!?
P.S. Drajveri za Intel Chipset utility nisu instalirali doticni drajver,da ne predlazete badava ovo kao resenje!I ne smejte se ako sam lupio,prvi put me zeza neki drajver na laptopu jer sam ranije sve radio sa CD-ovima a sad nemogu!
Pozdrav ,)

Start> Control Panel> System> Hardware> Windows Update> Check If my device needs driver... To bi trebalo da je to što tražiš.

Nema,bar ne u XP-u,ni u Updates ni u Hardware,ni u jednom delu!Nasao sam caku da zaobidjem ono blokiranje kada trazi i prijavio mi je da trazi ali evo bas dosta dugo trazi i nista,nit pise da je nasao nit da skida... a na sajtu ima jedno 5-6 drajvera za network ali ni na jednom ne pise da je konkretno za network controler (kako je narodski naziv za to,isto ili...)?Da ih skidam sve pa gledam sta ce da se desi mi preko dial-up konekcije treba ceo dan pa ajde dok odremam predlozite neko resenje ili recite mi sta da trazim,konkretno!
Pozdrav ,)

Evo sredjeno je,u pitanju je bila mini PCI 2100 Wi-Fi mrezna kartica a ja nisam mogao da provalim da mi bas ona fali u Device manager-u ali sam na jednom forumu bas za Presario X1000 nasao sta je u pitanju i skinuo par drajvera sa Compaq-ovog sajta (ima ih jedno 5-6 ne narocito jasno oznacenih) od kojih je jedan sredio stvar!
Sad jos samo da sacekam da izadje Nokia N80 i moci cu da zaboravim na BT,kablove i ostale gluposti pri slanju podataka! 😉
Hvala svima na pomoci,moze da se zakljuca ako ne mislite da bi nekome mogla da zatreba!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno