Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Izgleda da je kucnuo cas da se promeni cooler. Podmazivanje nije pomoglo. Da li neko ima ideju sa kojim cooler-om mogu da zamenim ovaj ATI-jev cooler i pri tome da bude sto tisi?
Nigde nisam uspeo da nadjem Zalman cooler-e, pa sam pogledao koje su mi alternative i video model CoolerMaster G1 koji mi se cini zadovoljavajucim za moju kartu, a i cena mu je prihvatljiva. Gledajuci po sajtovima video sam da ga fabricki stavljaju na nekim Galaxy modelima. Da li je neko ima iskustva sa ovim cooler-om?
Imao sam ovaj kuler na 7600gs ddr3 modelu i mogu ti reci da samo izgleda ok - podigao je temperaturu u odnosu na fabricki i posto se kaci na molex nema regulacije broja obrtaja pa se i vise cuje u odnosu na isti. Moj ti je savet - obidji ga u sirokom luku i trazi neki Zalman (kod djoleza npr) ili ako vec stavljas CM uzmi Z1 sa 80mm ventom, coolviva pro ili neki arctic cooling model.
Coolviva G1 je ok izbor samo ako vam rikne fabricki kuler na nekoj slabijoj grafi - hladnjak je napravljen od parcenca aluminijuma, vent ima 70mm itd.
Koliko sam ja video od CoolerMaster modela koji su kompatibilni sa mojom kartom su samo CoolViva Pro i Coolviva SE tako da i ova varijanta G1 otpada. Sto se tice Zalman ima jako visoku cenu, a Artic Cooling modele ne znam ni gde mogu naci.
Od Titan cooler-a jedini koji mi lici na nesto je TWIN TURBO TTC-CSC88TZ koji je cenovno u klasi sa CoolerMaster CoolViva Pro model, a mnogo je glasniji. Ne znam jos uvek sam u fazi razmisljanja, pa cu videti koji je najzanimljiviji.