Šta je novo?

Problemi sa 6230

tw1sted

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2004
Poena
619
Dobio sam kao sluzbeni tel. 6230 ali nikako ne mogu da ga setujem da mi Email radi normalno, sva uputstva sam ukucavao po vise puta svaki put gledajuci da nisam napravio neku gresku (i naravno aktivirao sam GPRS), medjutim kad saljem mailove sa mob. on mi kaze da ne moze da se konektuje na GPRS, ali uvek od dva poslata mail-a jedan stigne. GPRS mi radi besprekorno u odnosu na mail ne izbacuje nijednu gresku. Kontaktirao sam mobtel ovi su me ponovo uputili na njihov sajt i na uputstva (koja mi nisu pomogla) i konacno su mi rekli da problem nije do njih. Da li je problem u tel. ili u nekom setovanju. MOlim za pomoc posto mi je mail vrlo potreban za posao!!! :)

A da imam jos jedno pitanjce. Na siemensu kada mi stigne poruka o propustenim pozivima, on mi odmah stavi ime kao propusten poziv ako ima tog broja u imeniku. Da li je moguce da ova Nokia to nema, a kosta 350 eur.

tw1sted je napisao(la):
A da imam jos jedno pitanjce. Na siemensu kada mi stigne poruka o propustenim pozivima, on mi odmah stavi ime kao propusten poziv ako ima tog broja u imeniku. Da li je moguce da ova Nokia to nema, a kosta 350 eur.

Hm, meni na Nokijama 3330, 3410, 8310, 6100, Samsungu T100, SonyEricssonu T610, Motoroli V525, T191, C550 ne stavlja ime umesto broja, čak iako ga imam u imeniku. Nebitno da li je 063 ili 064.

Što se tiče 6230, klikni ovde, pa vidi, možda ti neko pre odgovori...

outlaw je napisao(la):
Hm, meni na Nokijama 3330, 3410, 8310, 6100, Samsungu T100, SonyEricssonu T610, Motoroli V525, T191, C550 ne stavlja ime umesto broja, čak iako ga imam u imeniku. Nebitno da li je 063 ili 064.

Što se tiče 6230, klikni ovde, pa vidi, možda ti neko pre odgovori...

Hvala na brzom odgovoru, pretpostavljao sam da samo siemens ima tu mogucnost.

tw1sted je napisao(la):
ne znam, ali znam da na mojoj N3200 stoje lepo imena... trebalo bi da je tako i na 6230 (evo, sad sam proverio kod mojih: imena stoje i na 3410 i 3330!)

Da li to možda zavisi od telefona do telefona ili od kartice do kartice ili kako...?!

Pa evo držim u ruci i 3410 i 3330 i oba imaju iste poruke: propušteni pozivi sa tog i tog broja (iako ga imam u imeniku) i vreme poziva...?! :trust:

U pitanju je 064 mreža, ali i sa 063 karticom 3330 pokazuje isto...

Meni na 6210!! pisu imena u propustenim pozivima. Mozda je stvar u tome sto su meni u imeniku svi brojevi u full obliku (+381...), ili to sto su mi brojevi u memoriji telefona, ne u SIM kartici.

Poslednja izmena:
Meni nisu u full obliku, ali svejedno: kad dobijem poruku o propustenim pozivima, pise mi npr. 063xxxxxx a ne +38163xxxxxx. A brojeve imam i u telefonu i na kartici.

Nazad
Vrh Dno