tw1sted
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2004
- Poena
- 619
Dobio sam kao sluzbeni tel. 6230 ali nikako ne mogu da ga setujem da mi Email radi normalno, sva uputstva sam ukucavao po vise puta svaki put gledajuci da nisam napravio neku gresku (i naravno aktivirao sam GPRS), medjutim kad saljem mailove sa mob. on mi kaze da ne moze da se konektuje na GPRS, ali uvek od dva poslata mail-a jedan stigne. GPRS mi radi besprekorno u odnosu na mail ne izbacuje nijednu gresku. Kontaktirao sam mobtel ovi su me ponovo uputili na njihov sajt i na uputstva (koja mi nisu pomogla) i konacno su mi rekli da problem nije do njih. Da li je problem u tel. ili u nekom setovanju. MOlim za pomoc posto mi je mail vrlo potreban za posao!!!
A da imam jos jedno pitanjce. Na siemensu kada mi stigne poruka o propustenim pozivima, on mi odmah stavi ime kao propusten poziv ako ima tog broja u imeniku. Da li je moguce da ova Nokia to nema, a kosta 350 eur.
A da imam jos jedno pitanjce. Na siemensu kada mi stigne poruka o propustenim pozivima, on mi odmah stavi ime kao propusten poziv ako ima tog broja u imeniku. Da li je moguce da ova Nokia to nema, a kosta 350 eur.