Šta je novo?

problemi pri download-u..

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
pri download-u sa neta konekcija se upostavi relativno dobro [varira od 3-5 KB/s] ali pritom nista drugo ne mogu da radim... znaci ukoliko sam na ircu lag mi skoci na 30 sec ... da li je nekako moguce da se nekako to raspodeli ?? znaci da irc ima veci prioritet od Download managera... koristim inace DAP i ReGet Deluxe...

Pa nase dial-up veze su suvise slabe da bi izgurale dve stvari odjednom - dakle moze samo ako "usporis" download i tako ostavis jedan deo bandwidth-a za druge stvari.

DAP hvala na pitanju ne koristim niti imam nameru, a u ReGet-u Options/Traffic Priority/Cooperative ili u najgorem slucaju Suspended.

drapin je napisao(la):
Pa nase dial-up veze su suvise slabe da bi izgurale dve stvari odjednom - dakle moze samo ako "usporis" download i tako ostavis jedan deo bandwidth-a za druge stvari.

DAP hvala na pitanju ne koristim niti imam nameru, a u ReGet-u Options/Traffic Priority/Cooperative ili u najgorem slucaju Suspended.

jel ima nesto bolje od reget-a ?

Bez obzira koliko ti dap vuce UVEK bi moralo da ostane bandwith-a za mirc, zbog toga sto on vuce izuzetno malo. Tako da to nije to. Da li ti se to desava i sa nekim drugim mesanger programom?

prilikom downloada preko telefonske linije obicnim modemima dolazi do izvesnog "laga" ili zastoja. veza je prebukirana, pa se ceka da paket od mirca stigne na destinaciju, a povratni paket opet ceka da dodje do hosta. otuda zastoj.

znaci zastoj uvek postoji, pitanje je samo da li si spreman da ga prihvatis

Probaj sa mocnim FlashGet-om, DAP zna da pravi probleme tj. ne skida fajlove koje FlashGet bez problema svuce.

Amon_Ra je napisao(la):
Probaj sa mocnim FlashGet-om, DAP zna da pravi probleme tj. ne skida fajlove koje FlashGet bez problema svuce.
FlashGet zaista jeste mocan, ali kad je u pitanju hvatanje linkova iz browser-a tu je ReGet ipak mocniji :( ;).
Kad bi to malo popravili i kad bi uveli da moze za svaki fajl da se ogranici brzina posebno onda bi zaista bio mocan :)...

a koju verziju regeta koristite? i da nema neko mozda "ono za ono" :) ... nashao sam neke loadere ali nijedan ne radi...

Nazad
Vrh Dno