starojko75
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.05.2004
- Poena
- 319
Kada sam instalirao Warhammer primetio sam da mi secka prilikom skrolovanja i u animacijama izmedju nivoa. Takodje sam primetio da je seckanje potpuno isto (na svake 2 sec. otprilike) kao i seckanje koje mi se pre jedno 2-3 meseca pojavljivalo u 3dMark-u. To sam neutralizovao tako sto sam reinstalirao 3dMark. Sada sam ucitao 3dMark da vidim da li se radi o istovetnom seckanju i ponovo secka i 3dMark. Kao da se nesto desi sto "upise" neku informaciju negde u kompjuter i onda seckanje pocne. Znaci, sada kada bih reinstalirao 3dMark verovatno bi seckanje prestalo.
Takodje sam primetio da mi se u tim animacijama pojavljuju maaali artifakti, sto znaci da mojoj kartici ocigledno ne prija ni ovaj bedni overkloking (9600xt - 530/620). Da li to mozda ima veze sa tim?
Isto tako, u Asus Smart Doctor-u, posto sam hteo da vratim klokove na default a stavim opciju da mi sam povecava klok u 3d igrama i posle vraca na normalu, ne mogu da koristim tu opciju, odnosno ona je kao "stiklirana" ali osencena dok druge dve mogu normalno da koristim (Temperature mode i CPU usage mode). Zasto ne mogu da koristim tu opciju?
Takodje sam primetio da mi se u tim animacijama pojavljuju maaali artifakti, sto znaci da mojoj kartici ocigledno ne prija ni ovaj bedni overkloking (9600xt - 530/620). Da li to mozda ima veze sa tim?
Isto tako, u Asus Smart Doctor-u, posto sam hteo da vratim klokove na default a stavim opciju da mi sam povecava klok u 3d igrama i posle vraca na normalu, ne mogu da koristim tu opciju, odnosno ona je kao "stiklirana" ali osencena dok druge dve mogu normalno da koristim (Temperature mode i CPU usage mode). Zasto ne mogu da koristim tu opciju?