Šta je novo?

Problemcic sa detonatorima 40.41

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Skinuo sam 40.41 drajvere sa NV sajta i u njima nema NVqtweak.dll. Win mi ga trazi svaki put kad se dize, a u drajverima ga nema ni kad se otpakuju rucno. Cemu to sluzi i kako da to resim, tj. da li je bezbolno iskopirati taj fajlic iz nekih prethodnih drajvera, recimo 30.82 ???
Pozdrav
P.S.Oko 250 poena u marku - nista specijalno...ali u nekim stvarima i do 30% poboljsan fps (recimo Game4 - nature ili Mafia) - e to je vec nesto.

I inace kad se ocekuje Radeon 9500 i da li je tacno da ce biti brzi od Ti4600 a u cenovnoj klasi do 200 evra ?

Slobodno uradi "uncheck" u msconfigu za RUNDLL32 i nece ti se vise pojavljivati pri startup-u , a inace nvqtwk.dll je taskbar "library" za starije verzije Detonatora.

Upravo tako... XP SP1 je bio dovoljno pametan da ga ne trazi nego je iskulirao... I jos nesto... Deinstaliraj stare detonatore pre nego sto instaliras nove!!!

Fala.
Max, kako mislis da deinstaliram stare drajvere ? Pa XP ce mi automatski instalirati drajvere. Ili mozda nece :) Uf ne secam se najbolje, nisam ni instalirao Ti4200 na svezu masinu vec samo izvadio GF2 i bocnuo GF4, a posle instalirao nove detonatore.
Al znam da je za stare GF-ove XP automatski instalirao detonatore.

Nego zna li se nesto za 9500 ?

Nazad
Vrh Dno