Šta je novo?

problemce

nadasaki

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2008
Poena
304
uh imam problem sa karticom (Diamond Xtreme Sound 7.1). povezao sam sa linijom pomocu RCA stereo kabla na AUX u liniji, (za sada imam samo taj kabl)
problem je sto nema sistem zvukova, ne mogu da pustam mp3 itd cudna stvar je da sam povezao mikrofon i on radi.
u foobaru pesma nece ni da pocne, stoji na 00:00 i ona vizualizacija osiloskop nece ni da mrdne.
instalirao sam cak noviji driver sa official sitea i isto.
Da li to znaci da mi je falicna kartica?
igrao bih se sa kablovima i kombinacijama povezivanja ali ocigledno je neki softverski problem cim pesma iz programa nece ni da krene!
hteo bih da kompletno izbrisem sve vezano za zvuk pa da instaliram clean drivere. kako se to radi? Imate li mozda neki drugi predlog?
hvala

Isti sam problem imao sa integrisanom kartico kada se pokvarila.Jednostavno muziku iz plazera nisam mogao ni da pustim.

Proveri u foobaru da li si output podesio kako treba. Ako nije to, izbrisi sve drivere za tu zvucnu iz Control Panela, pa stavi nove.

Proveri u foobaru da li si output podesio kako treba. Ako nije to, izbrisi sve drivere za tu zvucnu iz Control Panela, pa stavi nove.

Sve sam isprobao i ja kada me je mucila integrusa.Nek za pocetak pogleda da li u device menageru stoji neki uzvicnik pored drajvera.Ako tu ne pokazuje neko upozorenje onda vrlo lako moze biti da je kvar hardverski.

ako te ne mrzi i imas 40 min stavi nov sistem, ( naravno ako se ne snadjes drugacije )

q4u, nasao sam bezbolnije resenje. probacu karticu kod drugara pa ako i tamo pravi problem, do nje je. ako ne, zreo sam za windows reinstall :) anyway ljudi hvala na pomoci!

Nazad
Vrh Dno