nemanja_scg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2006
- Poena
- 319
Mashinu sam uzeo proshle nedelje, i sve super radi, cak i sa dosta zahtevnim software-om (Nuendo 3 + VST-instrumenti) ...
No problem se javlja kad ostavim mashinu i ne radi i nishta ne diram od jedno 20min pa nadalje ... jednostavno zakuca ... tj radi, ali baguje, ne pokrecu se aplikacije, i jedno po jedno , pa dovede do kucanja!
Jel vam treba hardware? e sad ja licno sumnjam u hard disk ... u pitanju je WD 740GD Raptor 10.000rpm ...
ostatak konfig.
Venice 3000+
Gigabyte GA-K8NF-9 nF4-4x
1x 1GB DDR Kingstone BGA
ASUS N6500 Extreme 128DDR2,TurboCache
Sound Card: TerraTec Phase 28
monitor: SyncMaster 997mb ...
etc ...
ae pomagajte shta da proveravam ... mnogo me zivcira .. odem na 20min i mora restart da pada ...
mozda je do software ... XP Pro. SP1 ... mozda neki fix moram da dodam ... nemam pojma ...
No problem se javlja kad ostavim mashinu i ne radi i nishta ne diram od jedno 20min pa nadalje ... jednostavno zakuca ... tj radi, ali baguje, ne pokrecu se aplikacije, i jedno po jedno , pa dovede do kucanja!
Jel vam treba hardware? e sad ja licno sumnjam u hard disk ... u pitanju je WD 740GD Raptor 10.000rpm ...
ostatak konfig.
Venice 3000+
Gigabyte GA-K8NF-9 nF4-4x
1x 1GB DDR Kingstone BGA
ASUS N6500 Extreme 128DDR2,TurboCache
Sound Card: TerraTec Phase 28
monitor: SyncMaster 997mb ...
etc ...
ae pomagajte shta da proveravam ... mnogo me zivcira .. odem na 20min i mora restart da pada ...
mozda je do software ... XP Pro. SP1 ... mozda neki fix moram da dodam ... nemam pojma ...