Šta je novo?

"Problem" ?!?

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Ovako,
Ortak ima AMD64 3000+ (V),512 kingston (400),msi nx6600 td 256mb,xp sp2,....drajveri su NGO 81.85 i nv(sa sajta WHQL) zadnja verzija.

3dmark 03 :

ngo : 5888
whql : 4670

jel se meni cini ili njemu daje PREMALO "mark"-ova ?

(clock je 300/500) i da u vezi toga,jel to normalno ili ne?zar ne treba td da ima vece frekfencije ???

Sto se tice 3DMark-ova ne mogu da ti pomognem, ali clock-ovi nisu u redu koliko vidim. Za AGP verziju 6600GT graficke kartice clock-ovi trebaju da budu za AGP 500/450(900), a za PCI-E verziju 500/500(1000). Moguce je da si ti gledao clock-ove u 2D rezimu.

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Gidra85 je napisao(la):
Sto se tice 3DMark-ova ne mogu da ti pomognem, ali clock-ovi su sasvim u redu, ako se radi o AGP verziji gore pomenute 6600GT graficke kartice.

Mislim da to nije GT nego TD kao sto je covek napisao. Na njoj su taktovi 300/500 dok kod GT-a su 500/1000.
Ako gresim nek me neko ispravi.
poz

Poslednja izmena:
Za TD model si u pravu ali i ja za GT.;)
Sorry sto u samom pocetku nisam video da se radi o TD verziji.

POZ :wave:

pa cek,kolko mogu da mu kloknem otprilike taj td da radi ok :)? i jesu li mu markovi zadovoljavajuci obzirom na konfiguraciju ili ne? ne znam,posto nikad nisam imao te td,tf,eff,et,le...itd :smoke:

p.s. da li je moguce da mu flashujem bios na neku "jacu" ? i odakle da ga skinem? poz :wave:

Poslednja izmena:
AyS^ je napisao(la):
pa cek,kolko mogu da mu kloknem otprilike taj td da radi ok :)? i jesu li mu markovi zadovoljavajuci obzirom na konfiguraciju ili ne? ne znam,posto nikad nisam imao te td,tf,eff,et,le...itd :smoke:

p.s. da li je moguce da mu flashujem bios na neku "jacu" ? i odakle da ga skinem? poz :wave:

Drug ima Club3D 6600 256mb i najvise sto je mogao da klokuje a da mu stabilno radi jeste 420/600

AyS^ je napisao(la):
3dmark 03 :

ngo : 5888
whql : 4670

Odkud tolika razlika u driver-ima? :trust:

Poslednja izmena:
Rezultati su skroz OK
Maltene iste dobijam sa whql (6600 PCI-E i sempron 3000+)
A razlika u drajverima...i ja veci skor dobijem za Generickim drajverima :). Ko ce ga znati

a da li je moguce da mu flashujem bios od npr 6600 gt ? i kako i sta mi treba i da li da mu stavljam neke kulere na mem. i neki poseban na gpu ? tj znam da treba nego ne znam koji ????:smoke:

Mislim da može, čuo sam od nekih likova da su uspeli da flash-uju sa biosom od 7800GTX, kažu da je čak i brža od prave 7800GTX. :smoke:

P.S.

Naravno da nemože, ako neko nije shvatio moj 'suptilni' humor. :)

Nazad
Vrh Dno