Šta je novo?

problem !

• Začetnik teme Začetnik teme mmv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
Od ljudi sa foruma sam kupio plocu ASUS A7V133 i processor XP 1700+ , sastavio to i imam gomilu problema. Od ostalog hardvera u kompu imam samo tv tuner, da kazem kao neku dodatnu opciju, sve ostalo je standard (modem, optika, …). Dogadja se sledece, kad podizem xp, jednostavno instalacija stane, i nece dalje. Ja normalno povadim masu delova i ostavim samo osnovno (memoriju, agp…tralala) I jedva nekako uspem da ga podignem pa redom vracam u komp, modem, zucnu kartu itd. I kad sve to zavrsim to ne radi kako treba, restartuje se, glupira, da ne nabrajam dalje. Ima li neko ideju sta moze biti problem ?

Pa jesi ti siguran da su MB i CPU ispravni?

Vidi sa memorijom dal je sve u redu... Ne podizi nikakve drivere za plocu, ako pre toga nemas problema...

Redom vracas... pa kod koje komponente pocne da zeza? Kad dodas npr. modem, ostavi 1-2 dana da vidis kako se ponasa, pa ces tako i videti sta te zeza.

problem

ma i ploca i procesor su ok, ali kao sto svako po zvuku zna svoj auto, tako i ja vidim da nesto ne funkcionise. on u smislu brzine radi sasvim ok, ali desi se kad ukljucim komp, da recimo sam na pola podizanja ode na ponovni restart, podigao sam win 2000, i kao stvari su malo bolje ali za nijansu !

Istestiraj tu memoriju...meni se cini da te ona zeza.

restart

evo da ti kazem problem je u biosu pa ga moras updejtovati sa nekim novijim
nista drugo nije u pitanju tako je mom komsiji bilo sa asusom kt400x plocom
i nosio u servis i menjo graficku i nakraju bios upgrade i sve je uredu
pozdrav

Nazad
Vrh Dno