Šta je novo?

Problem

stefan045

Poštovan
Učlanjen(a)
29.08.2014
Poena
59
Imam jedan problem ali ne znam da li je do grafice ili do drajvera, a to je da samo kada udjem na BATTLELOG sve radi normalno desetak sekundi i onda pocrni ekan na sekun i vrati se sve kako je bilo i izbaci mi dole desno (u onoj start traci) Dispaly driver stopeed responding and has recovered i opet radi malo pa opet i posle nekoliko puta izbacci plavi ekran i restartuje se komp.... i to se desava samo kada sam na BATTLELOGU

DDU skini, obrisi taj driver zajedno sa AMD folderom i instaliraj najnoviji driver sa AMD sajta. Prvo to da probamo, pa onda ako ne odradi da gledamo nesto drugo :)

Display Driver Uninstaller.... Pokrenes ga iz Safe Mode-a. Izabres AMD i kliknes Clean and Restart... Najnoviji drajver mozes pronaci na sajtu AMD-a

Radio sam to i sa najnovijim i sa starijim drajverima i uvek isto

Probaj reinstal sistema, na propisno formatiran hard tako da se iskljuci varijanta da je eventualno neka korupcija fajlova ili malware/virus u pitanju ako to ne upali, ne gine ti reklamacija, nisam pristalica spustanja klokova i sl. da bi karta radila kako treba, pogotovo nova karta.. Kad si reinstalirao drajvere, da li ti je pisalo na kraju da je instalacija prosla bez problema, posto sa amd drajverima se cesto desi suprotno, ako nije prethodno sve lepo izbrisano?

Pogledao sam neke klipove na youtube kako se to sredjuje i uradio sam sve kako kazu, za sada evo vec 2 dana radi normalno.

Ako si uspeo dobro je. Ja sam imao pre 2-3 godine problem sa starom HD5670, nije moglo da se ustanovi i onda sam je poslao na reklamaciju, tek iz drugog puta su mi dali novu.

Nazad
Vrh Dno