Šta je novo?

problem

.simeon

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core Ultra 5 250K Plus
Matična ploča
Tuf Gaming B860 Plus Wifi
RAM
32 GB 5600 Beast
GPU
Gigabyte RX 9070XT Gaming OC
Storage
Samsung 990 Evo
Zvuk
Mini fuse1
PSU
Nzxt C 850 Gold
Kućište
Asus Pro Arte
Monitor
Evnia PHILIPS 37
Miš & tastatura
Keychron k8p J1 G 502 Hero
ljudi ima li ikakav program, da smanjim brzinu ventilatora na procesoru mnogo se cuje strujanje vazduha kad duva u prosesor , uzeh neku lopatu danas neki coler master i stavio na procesuru ,kad sam upalio komp ko da sam usisivac upalio , imam maticnu P5Q-E a procesor E8500 fala unaprijed na odgovoru

Poslednja izmena:
zaboravi sam da kazem da mu je temperatura normalna ne prelazi 41°

otiso sam u bios, power, hardvare monitor,cpfan controler stavio enable,cpu fan profile stavio silent sad radi, necuje se, blago mene

sad se vrti na 1004rpm a biloje na 4xx0 dali je u redu to i napon moze li ovako evo slike[

Prilozi

• vent3.webp
    vent3.webp
    18.8 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Ako su ovo temperature u Loadu ovo je fantasticno 🙂))

evo sad , jeli dobro ovo, opterecen je bio blizu sat vremena

Prilozi

• lavcina3.webp
    lavcina3.webp
    131.3 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Odlicno 😀

te temp su ti totalno nerealne ..provjeri to sa everestom il nekim drugim programom

Meni se cini da je slikao kada se test zavrsio? 🙂

EDIT: U stvari ne, moja greska, nisam lepo pogledao ss, ali opet nema sanse da je ovo prava temperatura.

Poslednja izmena:
Stavi ti u Orthosu Priority na 9 pa tako przi i kaci rezultate!

valja li sad nijesam ga gasio dok sam pravio scrin shot evo lentro sam ga stavio sam ga na priority 9

Prilozi

• lavcina4.webp
    lavcina4.webp
    184 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Dobre su ti temp.:banana: I koji je cooler u pitanju? Na osnovu tvog prvog posta zakljucujem da si promenio
box cooler na neki CM - ali na koji?🙂

cores su mu max 48, i to samo po coretemp-u ..odavno nisam moj proc drzao na default, al su mi ovo premale temp

Stvarno imas dobre temperature, isto vazi i za graficku.

Dobre su ti temp.:banana: I koji je cooler u pitanju? Na osnovu tvog prvog posta zakljucujem da si promenio
box cooler na neki CM - ali na koji?🙂

evo ga odje sliko sam ga sa druge strane mu je naljepnica koji je model a nijesm ni gledo koji je model niti znam pa reko da ga lentram lakse mi je nego da ga skidam ,da gledam koji je model, i stavio sam pastu antec formula 5 eto to je to Ja se izvinjavam moderatoru posto nije tema da se kace slike koliko on moze da se klokuje bez dizanja napona

@luka, fala

@mmsandi fala

Prilozi

• P1020101.webp
    P1020101.webp
    373.2 KB · Pregleda: 34
  • P1020103.webp
    P1020103.webp
    175.5 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno