Šta je novo?

Problem zvani restart

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Problem je sledeći: kompjuter se posle nekog vremena restaruje po par puta za redom. Znači, radi ok, restartuje se par puta, pa radi ok...nema pravila kad će. Sve komponente su testirane i prolaze testove,neki delovi zamenjeni,temperature ok. Sve ovo ne bi bilo čudno da nakon povezivanja drugog kompa u mrežu, on nije počeo isto da se ponaša.

E sad: sumnjam na neki virus il sl. iako NOD32 ne vidi ništa.

Svaki savet kako rešiti problem,dobrodošao ;)

Poslednja izmena:
verovatno ti ruter/modem pravi problem.Iskljuci ga neko vreme i vidi da li ti se i tada gasi komp.

Čisto kao ideja, da nije do struje?

Ne verujem da je struja, ostali uređaji nemaju neke tikove. Nod je verzija 3xxx a problem na prvom kompu je počeo pre postavljanja rutera.
Probaću u ponedeljak da uklonim Nod pa probam KAV.

ako je verzija 3 onda ne bi trebalo da imash problema sa av.
ajd probaj sa kav pa ako se ponavlja da trazimo dalje sta je.

meni se avira pokazala bolje kav-a. a koristim i malwarebytes antispyware. ako ti kav ne pomogne, moja preporuka je da probas sa ova dva.
a mozda i da stavis racunar na diagnostic startUp, pa da vidis da li problem i dalje postoji. ako ne, onda je verovatno nesto softverski.
na kraju, mozes i novi sistem da stavis (blank), pa da budes siguran da li je softver ili hardver.

Na prvom kompu KAV je našao neka ******, obrisao sam ih ali na drugom nije našao ništa i to je loše.
Sad ću da skeniram i online.

Nazad
Vrh Dno