Šta je novo?

Problem zvani: 16 Bit-a

PoisonIvy

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
304
Zdravo svima!
Imam jedan problemcic,verujem malecak za vecinu ovde prisutnih,ali za mene trenutno neresiv...
U pitanju je problem sa pokretanjem 16-bitnih igrica...Do nedavno nisam imao ovaj problem.Ono sto je moguci uzrok ovome je sto sam uradio par ciscenja reg-a sa "naivnim" cistacima poput RegCleanera,AD-Aware-a i Search & Destroy...Da li je moguce da su oni izazvali ovu pojavu,iako nisam to odradio prvi put i sta treba (ako je uopste moguce) da uradim da bi sve bilo kao pre...OS mi je XP professional SP 2.
Unapred zahvalan...
P.S. evo i poruke koju izbacuje kada kliknem na igricu koja je do sada radila(pritom nece da pokrene ni instalaciju sa CD-a,isto 16 bitno *ranjce) :wall:

Prilozi

• Poruka.webp
    Poruka.webp
    9.7 KB · Pregleda: 58
Probaj da u properties ikonice ides na compatibility mod i izaberi npr. Windows 95 i vidi da li radi.Mozes i broj boja da smanjis, ako je potrebno.

filipp je napisao(la):
Probaj da u properties ikonice ides na compatibility mod i izaberi npr. Windows 95 i vidi da li radi.Mozes i broj boja da smanjis, ako je potrebno.
Probao sam to vec i da prostis ne *ebe me 2%...Znaci ta fora ne ide,predpostavljam da se nesto sistemski izmenilo po onom ciscenju ili nesto slicno...problem je jos,kao sto sam naveo i kada ubacim CD sa instalacijom igre koja je 16-bitna prijavljuje isto,tj. ne da ni instalacija da krene... :crash:

Problem je u par fajlova koji fale u Windows-ovom direktorijumu system32... Mozes ih sam napraviti (imas uputstvo na MS-ovom sajtu) ili ih samo iskopirati... neko ih je nedavno kacio na forumu.
:wave:

edit: zakasnila sam dva minuta 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno