Šta je novo?

Problem za Misom

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Konfiguracija radi stabilno, nema da zamrzne i slicno, pustao sam raznorazne testove i radi bez pucanja ili zamrzavanja, ali sta se desava!?

do sada je radilo OK, ali sada ponekad par puta u danu jednostavno kursor misa nestane, znaci i ako nista neradim recimo samo ucita windowsXP i posle 10 min. ocu da pomerim nis a on pobegne u jedan kraj ekrana i nestane. Nekada dok se slusa muzika ili gleda film.
Probao sam i sa drugim misem isto. Mis je na PS/2 nisam probao USB.
Sta bi to bilo ?

Hm....to se desava kod bezzicnih miseva......nisam cuo za to sa "kablovskim"........elem,ako je mozda opticki,pokusaj malo da obrises senzor (ondaj dole).......
Koji je mis?

Onaj najobicniji A4 Tech sivo-zeleni (sa kuglicom)

i moj favorit je taj A4 sww-35
mozda je neki virus
probaj misonju kod nekog druga

virusa nema, a mis sam proverio na drugim i radi sasvim normalno, a i drugi mis na toj konfiguraciji pravi isti problem :(

zvucace ti malo cudno...ali iskljuci fast writes i bice sve ok.......

Ivan® je napisao(la):
zvucace ti malo cudno...ali iskljuci fast writes i bice sve ok.......
gde se nalazi fast writes ?

U BIOS-u!

Advanced chipset settings

Delija je napisao(la):
U BIOS-u!

Advanced chipset settings

Mislim da nemam u biosu tu opciju imam samo za Agp fast writes.
Oce li pomoci reinstaliranje Windows-a ? Trenutno je XP

Golden je napisao(la):
Mislim da nemam u biosu tu opciju imam samo za Agp fast writes.
Oce li pomoci reinstaliranje Windows-a ? Trenutno je XP

pa za agp i treba da iskljucis fast writes...

Bas to!

mnogo hvala, probacu ako je to 100% resenje onda nemoram reinstalirati win.
javicu

jel moze mozda neki mod da promeni malkice naziv topika? Svaki put se prepadnem da chovek ima problem samnom a ne sa misEm :)

Misha je napisao(la):
jel moze mozda neki mod da promeni malkice naziv topika? Svaki put se prepadnem da chovek ima problem samnom a ne sa misEm :)

Ne moze decko, mnogo si problematican :d :)

kad ja iz mog kraja malo lalinski pa miš ispadne mišonja :)

sa sada kompjuter radi, nadam se da je to resenje

Bogu fala sto sam lala. :) Nego ako i dalje budes imao problema probaj novi bios:
http://fae.abit.com.tw/eng/download/bios/dlbios.php?name=NF7-S&file=nf7-s_2.0/nf7d24.exe
BIOS ID: 2.4
BIOS Compile Date: 04/22/2004
Please use AWDFLASH 8.23D or later to update NF7 series BIOS. With incorrect AWDFLASH version, the GUID will be erased, and leads to IEEE1394 peer to peer function failed. AWDFLASH 8.23K is included in this BIOS package.
Fixed the issue that PS/2 wheel mouse is no response under limited condition:
Use certain PS/2 wheel mouse and certain USB keyboard.
PS/2 wheel mouse works fine but lose response on 1st, 3rd, 5th.... restarting windows. Nevertheless, it works fine on 2nd, 4th....
restarting windows.
For "PS/2 wheel mouse + PS/2 keyboard" and" USB wheel mouse + USB keyboard ", no problem at all.
Support AWDFLASH.EXE V8.32.
BIOS compile date: 04/22/2004

Nazad
Vrh Dno