Šta je novo?

Problem za koji svi tvrde da je nemoguc ...

sta mislis, sta je razlog ?

Ko zna. Pregazila si Windows tako da sad ni ne možeš da znaš, možda nešto od ovoga što smo naveli, možda driver of mrežne za Enterprise... Nije ni bitno, sad radi, ali ubuduće reinstalaciju ostavi kao kajnju opciju.
 
Da se nadovežem, kada sam uzeo ovu moju ploču iz potpisa, radilo je sve dobro nekih 2 nedelje i onda je zatajila mrežna na ploči. Stavio sam PCI karticu i sve je bilo u redu, čak je proradila i ona na ploči. Pa vi objasnite kakve to veze ima sa bilo čim. Od tada koristim samo integrisanu, a onu drugu sam izvadio.
 
ja sam ti konkretno napisao sta da uradis i ne vidim da si to uradila, a posto je nov windows resio problem, sasvim sam siguran da sam bio u pravu.

da, bio je samo jedan noviji ali ipak, 7 meseci noviji pa mislim da su mogli makar pomisliti na to...

nema veze, sada sve radi aku ne ne volim takve nedorecene stvari .molim te reci zato mislis da je windows bio problem ? sta konkretno ?

da nigde nije rado, ok, ili da kod mene ni jedan kompjuter nije radio, takodje jasno, ali da ovaj samo kod mene ne radi a svuda radi, to nije logicno.
sta mislis, sta je razlog ?
 
ja sam ti konkretno napisao sta da uradis i ne vidim da si to uradila, a posto je nov windows resio problem, sasvim sam siguran da sam bio u pravu.

izvini, nisam stigla sve da napisem, probala sam redom one stvari koje sam ukapirala sta znace ...:) ugasila firewall i totalno izbrisala
antivirus program, restartovala kompjuter ali je situacija ostala ista.Live linux ne znam sta je tako da to nisam odradila.
Mogli smo svasta probati u vrscu pre reinstalacije ali je problem u tome sto je tamo sve lepo radilo, kao i u servisu pa nije moglo drugacije -
ja sam na nekih 200km odatle i opcija da polako experimentisemo nije postojala, pa je zato odradjeno ovako, na sigurno.

verovatno je u windowsu bio problem ali mi je cudno da ni momci kod provajdera ni ovi u servisu nisu uspeli nista da odrade...

nema veze, sad sve lepo radi - hvala svima na savetima, nisam uopste ocekivala da ce toliko ljudi izaci u susret ! super ste :) pozzz
 
Nazad
Vrh Dno