Šta je novo?

Problem WinXP+taskbar

kjgkreek

Čuven
Učlanjen(a)
20.04.2003
Poena
619
Dakle problem je u tome sto taskbar koji je defult 1 linija (red) ja podignem da bude sirine dve linije (reda), ali svaki put kada restartyjem XP on vrati na jednu liniju (nema veze da li je ukljucen auto hide lock ili nesto trece) da li neko zna gde moze da se to rucno podesi da bude dve linije tj koji file da editujem ?

E, meni se u XP-u nisu desavale takve stvari ali mi se desavalo da podesim brzinu otvaranja menija a ona se uvek rezetuje na default.

Sredio sam to na taj nacin sto kad sve podesim, logoff-ujem se, pa se opet logon-ujem. Tako valjda XP zapamti sve settingse jer kaze "savig user settings" ili nesto slicno. Probaj tako.

Probaj da kada namestis visinu taskbara da ga zakljucas. To jest da kliknes na njega desnim dugmetom da ukljucis 'Lock the Taskbar'.

log out log in nije pomogao a ono sam i sam jos ranije probao kao sto sam i rekao i ne pomaze ima li ko neku ideju ?

Probaj da u taj drugi red postavis neke ikonice. Vidi ovu sliku.

Jel to hoces da postignes ???

Ima ikonica i posle explorera, ali ne misllim da ce ti biti interesantne

Ja sam imao slican problem, i pisao sam o tome, nisam uspeo da ga resim vec sam ocistio sistem i ponovo ga instalirao, nakon toga jedan clan mi je dao ovu vbs skriptu, ali posto je problem bio resen nisam mogao da je isprobam. Evo skripte pa probaj, ona navodno treba da ispravi greske u taskbaru. Nisam je isporobao tako da ne garantujem za resenje problema.

Nazad
Vrh Dno