- Učlanjen(a)
- 20.10.2004
- Poena
- 985
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
- GPU
- Asus TUF RTX4090
- Storage
- 2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
- PSU
- Corsair HX1500i
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
LM, posle je*atanja sa drajverom za chipset, koje sam skinuo sa NVidia sajta (nforce4 for AMD drajver), koji nije hteo da se instalira kako treba(posle restarta win posle boot-ekrana samo pljusne BSOD i onda reset i yovo nanovo), vratio sam stari drajver, posle silnih muka.
E sad, sve radi OK, ali win prilikom gasenja\restarta stane posle onih odjavnih ekrancica (sistem is shutting down...) i nista se ne desava.Mis i tastatura ugaseni a na monitoru samo plav ekran (Windowsov, ne BSOD)...i tako sve dok ga ja ne ugasim na dugme.:crash: ...
Trazio sam po threadovima, editovao reg (stavio powerdownaftershotdown na 1) probao tweakUI, tuneXP...i nista.U event vieweru nisam nasao nista cudno...
Sta to moze da bude?Sa ovim drajverima (ploca i graf) je pre bilo sve OK...
E sad, sve radi OK, ali win prilikom gasenja\restarta stane posle onih odjavnih ekrancica (sistem is shutting down...) i nista se ne desava.Mis i tastatura ugaseni a na monitoru samo plav ekran (Windowsov, ne BSOD)...i tako sve dok ga ja ne ugasim na dugme.:crash: ...
Trazio sam po threadovima, editovao reg (stavio powerdownaftershotdown na 1) probao tweakUI, tuneXP...i nista.U event vieweru nisam nasao nista cudno...
Sta to moze da bude?Sa ovim drajverima (ploca i graf) je pre bilo sve OK...