Šta je novo?

Problem - Win 7

Spasa

Cenjen
Učlanjen(a)
04.04.2013
Poena
151
Evo ovako, nov sam i nisam bas nesto snalazljiv na forumima, pa cu pokusati da vam sto detaljnije opisem problem. Naime, imam piratski cd win 7 koji kod mene na desktop racunaru, sasvim lepo radi, podigne sve updateove uredno, sve u fullu. Ali, juce kad sam bio kod drugara da mu instaliram Win 7 na njegovom laptopu marke "Dell" instalira windows bez problema, medjutim pri zavrsetku sistema, nema drajvere ni za usb, ni za zvuk, tako da ne moze da pokrene ni misa (na usb) vec samo onaj na touch. Uglavnom, probao sam sa instaliranjem x64 sistema, i sa x86 sistema, medjutim u oba slucaja javlja se isti problem, usb, net, zvuk, mreza nista nista nista od drajvera ne bude instalirano. Da li mozda neko zna resenje mog problema? Unapred hvala :)

odeš na sajt Dell-a, nađeš model konkretnog laptopa, skineš drajvere za isti i to je to...

odeš na sajt Dell-a, nađeš model konkretnog laptopa, skineš drajvere za isti i to je to
+1
Kod tebe je nesto stariji hw (ploca) pa ti neke drajvere osnovne win 7 sam pronadje.

Ali on nema internet, jer koristi onaj vipov na usb, a usb-ovi mu ne rade, samimm tim necu moci da mu prebacim drajvere preko usba.. ? Ima li neko mozda neko drugo resenje?

Pa skini ti kod tebe pa narezi na disk i tako instaliraj na laptop.

Pa uradio bih da imam ZArezac :D zato se i obratih vama :)

Onda mozes da izvadis hard iz lapa ubscis u neki desktop i prebacis.

S' tim se bas i ne bih petljao, ali interesovalo me je samo zasto na desktop racunaru sve lepo odradi sa updateovima, a na laptopu ni one najosnovnije nece da uradi, znaci odgovor na to pitanje je samo zato sto je laptop noviji?

Najbitnije je da je problem rešen

Vrh Dno