Šta je novo?

Problem web kamera ?

vladan-koja

Poštovan
Učlanjen(a)
04.12.2014
Poena
55
Promenio sam komp i stavio jacu konfiguraciju i posle toga nece da mi radi web kamera na skype. Dakle radila je normalno do pre toga . Kupio sam i drugu i dobijam isto obavestenje da je problem oko reyolucije. Inace kamera kao kamera radi i drajveri su instalirani , znaci kada se udje u program od kamere ona snima normalno ali kada se pokrene video poziv na skype onda je ne vidi .Sta mislite , sta je problem ?

Svaka cast . Ziv bio decko. Ubio sam se tri dana od trazenja da bi eto vidis 6.14 prava. Probao sam sve na 6 ali vidis ovu nsam. Hvala ti puno.

Нема на чему... а дечко бејах пре 20 година :wave:

Ja imam sličan problem. Moja kamera je Canyon CNE-CWC2. Kod mene je jako loša slika na Skajpu kada se pokrene video poziv (crvena slika, jako mutna) a kada se uđe u program od kamere ona pravi normalne snimke. Pokušao sam sa instalacijom najnovije verzije skajpa i sa ovom verzijom 6.14. i nema poboljšanja. Ima li neko predlog kako da rešim problm?

Kakav internet link imas? Postoji mogucnost da ti zbog loseg neta i losa slika.

Ja bih probao sa nekom drugom aplikacijom tipa Google Hangouts. Dal i dalje postoji problem ili ne.

Nazad
Vrh Dno