Šta je novo?

Problem ukljucivanja sistema posle stand by

nebojsa999

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
319
Imam novi Acer 5630, stavio sam Xp i Windows 7, ali 7 na novu particiju... koja ce eto malo da postoji dok ne vidim kakav je... I ako ugasim kompjuter na 7, ali standby, onda prilikom ponovnog startovanja bude ekran kao dole na slici. Nije bas oštra fotografija, pa se ne vidi...ali bude malo siva i budu jako sitne linije, vertikalne, koje ne miruju, nego se malo...hmm.. kreću, ajde da tako kažem. Kao da nesto nije u redu sa grafičkom? Pa tako traje, ne baš jako dugo, i dodje na Windows7 welcome screen ili kako se zove. Znaci nista se ne desi, samo je slika...čudna... Mislim da je do windowsa, posto je jos u razvojnoj fazi. Jer mi je prethodno kompjuter odlicno radio na XP, bez tih problema... Ali mi se to desilo i na XP, mada jednom u 1000 puta.

Nosicu ga na servis da mi vide, ali ako je neko imao sličnih problema...

Prilozi

• Image277.webp
    Image277.webp
    55.2 KB · Pregleda: 35
  • Image276.webp
    Image276.webp
    115.6 KB · Pregleda: 34
Pokušaću... Misliš da ako se sistem podiže ok, da nemam brige? Ja se nešto plašim da je hardverski problem ipak. Da li hoćeš da kažeš da, ako je hardver u pitanju, onda ne bi kompjuter mogao ni da podigne sistem? Znači da ako učita sve lepo, onda treba ipak da tražim rešenje na drugo mestu. Onda je windows krivi ili...

Danas sam malo ispitivao. I na XP se dešava tako! Samo, iskreno, ne znam reći da li je to nakon što sam napravio dual boot, ili bi se isto dešavalo da je ostao kompjuter samo sa XP-om. Možda ga sutra odnesem na servis da pitam... Jer mi jedino ostaje da uninstaliram 7. A mrzi me malo 🙂 ...jer ga treba onda opet instalirati, a nemam nešto vremena.

Nazad
Vrh Dno